Redactia.ro
Home » TV » Ce a dezvăluit soția lui Andrei Duban, după ce a plecat de la Survivor. Grațiela a dat cărțile pe față

Ce a dezvăluit soția lui Andrei Duban, după ce a plecat de la Survivor. Grațiela a dat cărțile pe față

GALERIE FOTO (3) Gratiela Duban Survivior

Grațiela Duban a făcut dezvăluiri incendiare după ce a fost eliminată din competiția Survivor România. Soția lui Andrei Duban a fost votată de public să părăsească emisiunea.

Grațiela Duban detalii neștiute despre momentele de la Survivor

Soția lui Andrei Duban a părăsit competiția Survivior România, difuzată pe Kanald, după ce a petrecut două luni intense alături de Faimoși.
Imediat după ce a fost eliminată, blondina le-a oferit detalii picante celor de la Wowbiz.ro despre momentele nedifuzate la televizor din interiorul emisiunii.

După cum se știe, Grațiela a fost apropiată de faimosul Mihai Onicaș în competiția reality show-ului, până când Ghiță a intrat în echipa Faimoșilor.

Acela a fost momentul în care relația de prietenie dintre cei doi s-a rupt. Grațiela a precizat că a rămas surprinsă de votul lui Mihai, iar acest lucru a determinat-o să nu mai aibă încredere în oameni așa ușor.

Nu mă așteptam ca Mihai să mă voteze, să fie el cel care să scrie numele meu pe foaie, în condițiile în care am avut rezultate bune în ultima săptămână. Însă, am învățat ceva aici, în Republica Dominicană, și anume să nu mă mai încred în oameni niciodată”, a declarat soția lui Duban.

Ce-a declarat Grațiela înainte să iasă din competiție?

Înainte să părăsească competiția Survivor ROmânia, Grațiela a vorbit în consiliu, înainte ca publicul să o voteze, ce s-a întâmplat cu adevărat.

Fosta faimoasă a precizat că și-a dat seama de greșelile făcute și a vorbit cu Mihai și și-a cerut iertare pentru ieșirile nervoase avute de-a lungul competiției.

Într-o noapte mi-am spus că orgoliile nu au rost și a doua zi am vorbit cu Mihai. Mi-am recunoscut greșeala, mi-am cerut iertate, Mihai m-a înțeles. Nu mă simțeam bine pentru că s-a produs acea ruptură de Mihai și am înțeles cât de important a fost el pentru mine. Greșeala a fost că atunci când m-a deranjat ceva nu i-am spus, m-am umplut de frustrări, de semne de întrrbare, până s-a făcut un bulgăre mare, ca un bulgăre de zăpadă, și nu mai vedeam adevărul”, a mai spus Grațiela.

Relația dintre Grațiela și Ghiță

După eliminare, Grațiela a ținut să precizeze adevărul despre relația ei cu faimosul Ghiță. Pe timpul participării sale în cadrul reality show-ului Survivor, a existat zvonul conform căruia relația dintre Ghiță și Grațiela ar fi una amoroasă.

Dar ciuda zvonurilor, Grațiela dezmințit aceste informații și a declarat că între ea și Ghiță există o relație de prietenie.

Ghiță pentru mine este ca și fratele meu. Nu îmi fac absolut nici cea mai mică grijă în ceea ce îl privește că a rămas în echipă. O să se descurce, știe exact ce are de făcut.

Apropierea mea de Ghiță s-a întâmplat într-o seară în care el mi-a mărturisit un lucru foarte intim despre el și sunt sigură că o să-l facă public în curând. Pot să te asigur că poate să fie și Miss Univers în fața lui Ghiță, dar Ghiță n-o să se uite la nicio femeie! Nu știu dacă înțelegi ceea ce vreau să zic, dar…”, a mărturisit Grațiela, după părăsirea show-ului Survivor România

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: