Redactia.ro
Home » Monden » Andrei Garici este câștigătorul sezonului 10 de la iUmor: ”Frumos sunt, acum că am și bani…vă pup”

Andrei Garici este câștigătorul sezonului 10 de la iUmor: ”Frumos sunt, acum că am și bani…vă pup”

Sezonul zece al iUmor a fost câștigat de Andrei Garici. Tânărul a primit premiul cel mare în valoare de 20.000 de euro, după ce i-a impresionat pe jurați și telespectatori cu un număr de roast.

Andrei Garici este câștigătorul sezonului 10 de la iUmor: ”Frumos sunt, acum că am și bani…vă pup”

Andrei Garici a câștigat sezonul zece al emisiunii iUmor. Andrei Garici a rămas fără cuvinte la aflarea veștii. El a plecat acasă cu premiul cel mare, de 20.000 de euro. Tânărul a avut cele mai multe voturi din partea publicului, după ce a impresionat cu un număr de roast.

”Frumos sunt, deștept Mihai ai pus că sunt, acum că am și bani…vă pup”, a spus tânărul după ce a aflat că e câștigătorul iUmor, potrivit Spynews.

În finală au mai participat și alți concurenți, care s-au întrecut în umor: Alexandru Gheţan, Alin Bouraşu, Daria Ştedania Brenda, Doru Nicuţ, Florin Gheorghe, Gabriel Dumitriu, Marie Janette, Nae Nicolae, Radu Carbon, Ştefania Costache şi Vlad Bieltz.

Ce a spus Andrei Garici despre Silviu Prigoană

Încă de la audiții, Andrei Garici a făcut o impresie bună. Chiar Delia i-a spus asta: “Iti prevad un viitor stralucit”, i-a spus atunci Delia. În finală, Andrei s-a legat de numele unor personalități cunoscute. precum Silviu Prigoană sau Meme Stoica.

“Domnul Prigoană este primul român care a făcut milioane din gunoi menajer și totodată este primul român care ne-a demonstrat ce înseamnă să reciclezi cu adevărat. S-a însurat de 5 ori cu aceeași femeie”, a glumit Andrei pe seama lui Silviu Prigoană.

“Deși spune numai imbecilități, voi ați văzut că pe net nu există meme cu Meme Stoica?”, a spus concurentul, despre Meme Stoica, în timp ce toți au început să râdă.

După ce i-au ascultat roast-ul, Cheloo și Delia i-au prevăzut marele premiu: “Mie chiar mi-a plăcut. Simplu și la obiect. S-ar putea să câștigi”, i-a transmis Cheloo în finală/“Te văd un posibil câștigător, vorbesc foarte serios să știi”, i-a transmis și Delia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: