Redactia.ro
Home » Monden » Andrei Neacșu a „combinat-o” pe soția prietenului său. Fostul Ilincăi Vandici a încălcat legea nescrisă a prieteniei

Andrei Neacșu a „combinat-o” pe soția prietenului său. Fostul Ilincăi Vandici a încălcat legea nescrisă a prieteniei

GALERIE FOTO (5)

În universul monden autohton, povestea de dragoste dintre Andrei Neacșu și Ilinca Vandici a captivat atenția publicului până în momentul în care cei doi și-au spus „Pa” acum aproape un an. De atunci, Andrei Neacșu, cunoscut în cercurile de afaceri, pare să-și fi regăsit libertatea și, odată cu ea, gustul pentru aventurile amoroase.

Cu viața de burlac redescoperită, Neacșu nu a pierdut nicio ocazie de a explora „ce e frumos și lui Dumnezeu îi place”, o zicală ce pare să-i ghideze noua filosofie de viață.

Cine este noua iubită a lui Andrei Neacșu

Recent, aparițiile publice ale lui Neacșu alături de o brunetă misterioasă, ce a fost numită sugestiv „sexy-brunețica” de presa de scandal, au stârnit valuri de interes. Aceste întâlniri nu doar că au oferit  material pe măsură, dar au și declanșat speculații aprinse privind identitatea și statutul noii sale companii. Imaginile cu cei doi plimbându-se prin Capitală, îmbrăcați elegant și asortați, au ilustrat perfect idila lor, sugerând că afaceristul a trecut rapid peste despărțirea de Vandici.

Dar, cum în lumea showbiz-ului românesc nimic nu este simplu sau lipsit de complicații, adevărata bombă a izbucnit când s-a dezvăluit că femeia care i-a furat inima lui Neacșu nu este deloc liberă. Deși prezentați ca un cuplu fericit, realitatea este mult mai complexă și, pe alocuri, controversată. Femeia în cauză este, de fapt, căsătorită, ba chiar mama unui copil, ceea ce adaugă un strat suplimentar de dramatism întregii situații. Mai mult, soțul ei nu este un străin pentru Neacșu, ci un amic, ceea ce complice și mai mult lucrurile.

I-a furat iubita prietenului său

Detaliile care au ieșit la iveală despre această relație sunt cu atât mai șocante. Sexy-brunețica și-a părăsit familia în decembrie, anul trecut, într-o mișcare care a surprins pe toată lumea, mai ales în lumina faptului că s-a „cuibărit” la propriu în brațele lui Neacșu. Acest gest pare să fi marcat începutul oficial al relației lor, deși nu se știe cu exactitate când au devenit un cuplu, susține Cancan.

Pe de altă parte, surse apropiate cuplului susțin că despărțirea dintre femeia misterioasă și soțul ei a fost una amiabilă, petrecută încă din vara anului trecut. Această afirmație aduce un strop de normalitate într-o poveste altfel încărcată de controverse și zvonuri. Se pare că, în ciuda aparențelor și a complicațiilor sociale, cei doi și-au găsit fericirea împreună, trăind după propriile reguli și ignorând convențiile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: