Redactia.ro
Home » TV » Andrei şi Bogdan Stoica, familişti convinşi. Cât de frumoase sunt soţiile celor doi luptători

Andrei şi Bogdan Stoica, familişti convinşi. Cât de frumoase sunt soţiile celor doi luptători

GALERIE FOTO (4) Andrei și Bogdan Stoica

Andrei și Bogdan Stoica s-au făcut remarcați după apariția la emisiunea ”Ferma” de la Pro TV, dar aceștia îți țin departe de ochii curioșilor familiile, preferând discreția. Iată cum arată soțiile celor doi luptători.

Cum arată familiile lui Andrei și Bogdan Stoica de la „Ferma”

Andrei și Bogdan Stoica sunt rivali în emisiunea „Ferma” de la Pro TV, dar în viața reală ei sunt cei mai buni prieteni. Au încins imaginația femeilor cu apariția lor la show-ul de la Pro TV, dar cei doi sunt, în realitate, familiști convinși.

Amândoi au relații stabile de ani buni, sunt căsătoriți și au chiar și copii.

Andrei Stoica are 33 de ani și este în primii zece luptători din lumea, la categoria semi-grea. El are și o poreclă ce sugerează multe: i se spune Mister KO. Andrei Stoica este căsătorit și are o relație de nu mai puțin de 14 ani cu Andra Stoica. Cei doi au împreună trei copii: doiă băieți și o fetiță. Cel mai mare dintre copii are șapte ani, următorul are cinci, iar mezina familiei este o fetiță de doar nouă luni.

”Ceea ce sunt astăzi este suma provocărilor grele pe care le-am acceptat de-a lungul vieții. Cred că Ferma mi se potrivește perfect, să fim aruncați în neant, într-un loc pe care nu-l cunoaștem, cu persoane pe care nu le cunoaștem, să facem lucruri pe care nu le stăpânim sau nu le cunoaștem”, spunea Andrei Stoica înainte de intrarea în emisiune.

Ce soții frumoase au Andrei și Bogdan Stoica de la „Ferma”

La rândul lui, fratele lui Andrei, Bogdan Stoica are o familie frumoasă. Acesta este căsătorit de trei ani cu Florentina, femeia care l-a făcut și tată. Cei doi au împreună două fetițe superbe.

”Îmi plac provocările, îmi place adrenalina și o văd ca o pe bună modalitate de a-mi testa limitele. E prima dată când voi sta o perioadă lungă fără familie, fără gadget-uri, fără motocicletă”, spunea Bogdan Stoica.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: