Redactia.ro
Home » Monden » Andrei Ștefănescu, declarații uluitoare după divorțul de soția sa. Cum i s-a schimbat viața

Andrei Ștefănescu, declarații uluitoare după divorțul de soția sa. Cum i s-a schimbat viața

GALERIE FOTO (4) Andrei Ștefănescu, declarații uluitoare după divorțul de soția sa.

Andrei Ștefănescu, declarații uluitoare după divorțul de soția sa. Solistul de la Alb Negru se bucură de o carieră de succes, în ultima perioadă având multe proiecte importante. Pe plan sentimental, Andrei Ștefănescu nu prea a avut noroc. Artistul a divorțat de mama copilului său, atunci când nimeni nu se aștepta la asta. Cum se simte acum Andrei?

Andrei Ștefănescu, declarații uluitoare după divorțul de soția sa. Cum i s-a schimbat viața

Andrei Ștefănescu, declarații uluitoare după divorțul de soția sa. Deși nimeni nu se aștepta, prezentatorul tv a divorțat de mama copilului său, Antonia. Blondina și-a refăcut viața alături de un concurent de la „Chefi la cuțite”, de care s-a despărțit ulterior. Chiar și așa, se pare că nici Andrei nu a fost singur în această perioadă. Se speculează că artistul se iubite cu Ștefania Ducă, colega de trust și fosta iubită a lui F. Charm. Recent, Andrei Ștefănescu a vorbit despre viața sa, după ce a divorțat de fosta soție. Deși nu i-a fost ușor, artistul a fost puternic și a mers mai departe. Referitor la fosta căsnicie, Andrei a declarat că a rămas în relații bune cu Antonia. „Un divorț te schimbă, îți arată niște lucruri. Poate să îți deschidă noi oportunități sau să îți închidă oportunități. Divorțul este o experiență, indiferent de cât de mult ai suferi și de cât de dureros este. Este o experiență care, dacă nu te omoară, te face mai puternic, zic eu. Viața merge înainte”, a spus artistul pentru Viva.

Andrei Stefănescu nu știe exact de ce s-a despărțit de mama fiului său, dar consideră că unele lucruri care se întâmplă în viață nu se pot explica. „Dacă aș putea să explic…nu știu ce s-a întâmplat. Sunt lucruri în viață pe care nu le putem explica, se întâmplă și atât. Asta a fost. Nu ne-a luat prin surprindere, așa a fost să fie. Nu știu dacă poți să povestești, pur si simplu se întâmplă și atunci e cel mai bine să rupi legătura.Cel mai bine e ca Ayan să nu simtă. Relația mea cu el e mai bună, am petrecut timp cu el pe care nu l-am petrecut înainte. Am încercat să îmi fac mai mult timp pentru mine cu el decât înainte. La un moment dat va înțelege, dar mai bine să o facă mai târziu. Trebuie să aștepți relația următoare ca să vezi dacă ai învățat ceva. Eu și cu ea avem o relație foarte bună, frumoasă. Ieșim cât de des putem cu copilul. Avem o relație civilizată”, a explicat Andrei Ștefănescu.

Andrei Ștefănescu a mai fost căsătorit cu Sylvia

Putem spune că Andrei nu are deloc noroc în dragoste. Artistul a căsătorit cu artista Sylvia, iar cei doi au divorțat în 2012,după ce a aflat că a fost înșelat cu un tânăr de 20 de ani.

Andrei mărturisea la acea vreme că a angajat un detectic să o urmăreascp, având un șoc când a aflat adevărul. ‘Zilele acestea au fost un coşmar pentru mine. Acum aproape 10 zile am aflat ceva grav şi am angajat un detectiv să o urmărească. Viaţa rezervă uneori surprize şi am aflat că eu nu eram atât de special. Nu aş putea să trăiesc într-o relaţie mincinoasă, aşa am fost educat.Cel mai chinuitor este să te culci lângă un om care ştii că te minte. Nimic nu este mai dureros decât să ştii că iubita sau soţia ta vine de la altul şi te mângâie şi se comportă ca şi cum nimic nu s-a întâmplat, iar tu să ştii că te minte dar să nu poţi să-i spui lucrul ăsta, pentru că aştepţi să strângi dovezile. Eu i-am făcut cunoştinţă cu acest băiat. Cred că tot ceea ce s-a întâmplat cu acest băiat a fost un test, pe care ea l-a picat cu brio“, spunea Andrei.

Andrei si Sylvia
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: