Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce se ocupă fosta soție a lui Andrei Ștefănescu. Sylvia Sîrbu s-a reprofilat după divorț

Cu ce se ocupă fosta soție a lui Andrei Ștefănescu. Sylvia Sîrbu s-a reprofilat după divorț

GALERIE FOTO (3) Cu ce se ocupă fosta soție a lui Andrei Ștefănescu. Sylvia Sîrbu s-a reprofilat după divorț

Sylvia Sîrbu, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, și-a schimbat total cariera după divorțul de artist. Noua activitate i se potrivește perfect blondinei!

Cu ce se ocupă fosta soție a lui Andrei Ștefănescu. Sylvia Sîrbu s-a reprofilat după divorț

Au trecut ani buni de la divorțul scandalos dintre Sylvia Sîrbu și Andrei Ștefănescu. Cei doi au fost căsătoriți între anii 2009 și 2012, însă infidelitatea ea a dus rapit către o despărțirev cu scântei. Nici pe plan profesional aceasta nu o mai ducea bine, căci trupa care  a consacrat-o s-a destrămat, iar cariera ei de artist s-a dus odată cu ea.

După o perioadă îndelungată în care a dispărut complet din lumina reflectoarleor, Sylvia a părăsit România și și-a croit un alt drum în viață. Acum, Sylvia Sîrbu trăiește de ani buni în Ibiza, acolo unde și-a construit o carieră de succes. Aceasta a abandonat serios muzica și s-a apucat de predarea cursurilor de yoga, activitate care parcă îi vine mănușă fostei artiste.

Cu ce se ocupă fosta soție a lui Andrei Ștefănescu. Sylvia Sîrbu s-a reprofilat după divorț

”Am profitat de pandemie pentru a trasa o nouă direcție în viața mea. Am creat o aplicație de meditații ghidate. Prin meditație ne putem schimba viața, accesăm inconștientul. Eu în Ibiza am venit să fac yoga, nu să dansez în cluburi. A trecut vremea lor. Și aici sunt restricții, se închide tot de la 1 noaptea. Nu se mai poartă mască pe stradă, turiștii sunt însă relaxați, se distrează. Nu am luat Covid, m-am păzit bine”, a declarat Sylvia recent, la un post de televiziune.

Motivul pentru care Sylvia Sîrbu și Andrei Ștefănescu au divorțat

După ce mulți au acuzat-o de infidelitate, în principal chiar fostul său partener, cariera ei în domeniul muzical a suferit o prăbușire dureroasă. Chiar cântărețul a mărturisit că, după ce a angajat un detectiv pentru a o urmări pe Sylvia, mariajul lor a fost sortit eșecului.

Cu ce se ocupă fosta soție a lui Andrei Ștefănescu. Sylvia Sîrbu s-a reprofilat după divorț

”Zilele acestea au fost un coşmar pentru mine. Acum aproape 10 zile am aflat ceva grav şi am angajat un detectiv să o urmărească. Viaţa rezervă uneori surprize şi am aflat că eu nu eram atât de special. Nu aş putea să trăiesc într-o relaţie mincinoasă, aşa am fost educat. Cel mai chinuitor este să te culci lângă un om care ştii că te minte”, spunea Andrei Ștefănescu la vremea respectivă.

Acum, ambii au vieți total opuse. În timp ce Andrei a divorțat și de cea de-a doua soție, Antonia, dar și-a continuat cariera în muzică alături de trupa AlbNegru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: