Redactia.ro
Home » Monden » Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu iubește din nou! Antonia „s-a combinat” cu Vincenzo Aiello de la Chefi la Cuțite

Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu iubește din nou! Antonia „s-a combinat” cu Vincenzo Aiello de la Chefi la Cuțite

GALERIE FOTO (2)

Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu este îndrăgostită lulea de Vincenzo Aiello, fostul concurent de la “Chefi la Cuțite”. Se pare că o dată cu venirea verii a apărut un nou uplu în showbizul românesc. Cei doi au apărut împreună pe rețelel sociale, iar la scurt timp Antonia a făcut declarații despre relația lor.

Antonia Ștefănescu și Vincenzo Aiello formează un cuplu

Antonia Ștefănescu se pare că l-a dat rapid uitării pe fostul soț și și-a găsit alinarea în brațele lui Vincenzo Aiello, fostul concurent de la “Chefi la Cuțite”. Cei doi petrec mult timp împreună în zona luxuriantă din nordul Capitalei. Nu se sfiesc să publice fotografii împreună și să le arate lumii povestea de dragoste pe care o trăiesc.

După ce au apărut mai multe poze în mediul online, Antonia Ștefănescu a făcut declarații despre noua sa mare iubire alături de care trăiește clipe de neuitat. Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu a recunoscut că formează un cuplu cu Vincenzo și că acest aspect nu a fost niciodată un secret. Ea a mărturisit că motivul pentru care s-a aflat tocmai acum despre relația lor este acela că cei doi preferă să fie discreți.

Suntem împreună. Nu este vreun secret, nu ne-am ascuns, dar nici nu ne-am “etalat” în online, să spun așa. Suntem discreți.„, a declarat fosta soție a lui Andrei Ștefănescu.

Cine este Vincenzo Aiello, fostul concurent de la “Chefi la Cuțite”

Vincenzo Aiello a devenit cunoscut în spațiul mediatic după aparația sa din celebrul show „Chefi al cuțite”. Acesta a făcut parte din echipa luiCătălin Scărlătescu. Vincenzo Aiello are 31 de ani și este nepotul celebrului om de afaceri Joshua Castellano.

M-am născut într-un oraș din Italia, de lângă Napoli. M-am stabilit în București acum cinci ani, în 2015. Sunt în România pentru că am familie aici… Mi-a fost greu să mă adaptez în România, nu a fost ușor să mă înțeleg cu oamenii, cultura este total diferită, a trebuit să mă acomodez. Nu a fost deloc ușor, m-am lovit de răutăți sau de invidia oamenilor că fac parte dintr-o familie cumva cunoscută și cu putere.„, a declarat Vincenzo Aiello.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: