Redactia.ro
Home » Monden » Andrei Ștefănescu și soția lui au divorțat! Care este motivul

Andrei Ștefănescu și soția lui au divorțat! Care este motivul

Andrei si Antonia

Andrei Ștefănescu, prezentatorul de la Antena Stars, a rupt căsnicia de soția sa, Antonia. Anunțul a fost făcut de cei doi pe rețelele de socializare. Andrei a precizat că divorțul s-a făcut la notar, după ce în vara lui 2019 au luat o decizie în acest sens. 

Andrei Ștefănescu a divorțat de soția sa

Andrei Ștefănescu și soția sa, Antonia și-au încheiat căsnicia în fața notarului. Cei doi au luat decizia de a divorța încă din vara anului trecut. Anunțul ruperii definitive a relației a fost făcut chiar de cei doi foști parteneri, pe rețelele de socializare. Fiul lor, Ayan va rămâne cu mama sa, Antonia, iar prezentatorul îi va putea face vizite, informează Antena Stars.

Concret, divorțul s-a finalizat în luna septembrie a acestui an, a scris Andrei Ștefănescu pe Facebook.  Totul s-a desfășurat pe cale amiabilă.

”Dragii nostri, dupa cum bine stiti, mereu am fost discreti cu evenimentele din familia noastra, lucru pe care l-am facut si acum. Din respect pentru voi am hotarat ca este momentul sa va informam despre situatia noastra, pentru a nu exista neintelegeri. Dupa 7 ani de relatie, o poveste frumoasa de dragoste si o minune de copil, am ajuns la final, drumurile noastre s-au separat. Mai exact la mijlocul acestei veri am luat decizia de a ne desparti. In luna septembrie am finalizat divortul la notar pe cale amiabila si am cazut de acord asupra tuturor deciziilor care il privesc pe Ayan si nu numai”, a explicat Andrei Ștefănescu.

În pofida despărțirii lor, prezentatorul a mai dezvăluit că cei doi păstrează în continuare legătura de dragul copilului lor care stă cu mama lui, Antonia.

”Antonia si Ayan locuiesc in continuare in casa noastra, ii vizitez aproape zilnic si ne petrecem timpul impreuna. Puiul este bine si fericit si ne asiguram zi de zi ca aceasta schimbare sa nu il afecteze. Am ales sa facem aceasta tranzitie departe de ochii si parerile celor din jurul nostru, pentru binele si linistea atat a noastra, cat si a lui Ayan. Știm ca aceasta decizie va uimi pe toata lumea care ne indrageste si care ne-a fost alaturi de-a lungul anilor, insa amandoi suntem bine si ne intelegem foarte frumos in ciuda despartirii noastre, lucrurile merg inainte la fel ca pana acum”, a detaliat Andrei Ștefănescu.

Totodată, acesta a precizat că în viața lui și a Antoniei se așterne multă liniște, cu toate că au pus punct unei căsnicii frumoase.

”Chiar daca nu vom mai parcurge viitorul mana de mana, o vom face umar langa umar pentru binele si fericirea lui Ayan. Tocmai de aceea sa nu va mire ca vom petrece mult timp impreuna si ca vom avea diferite activitati impreuna cu Ayan, familiile noastre si prietenii nostri. In vietile noastre se asterne linistea, de aceea va rugam sa respectati discretia cu care am parcurs lunile acestea. Tot ce am avut de declarat atat eu cat si Antonia se afla in aceste randuri. Va multumim!”, a fost mesajul scris de Andrei Ștefănescu.

Andrei Ștefănescu și Antonia s-au căsătorit în urmă cu doar un an. Nu au precizat, momentan, și motivul divorțului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: