Redactia.ro
Home » Monden » Olivia Steer îl acuză pe Andrei Ștefănescu că se preface că are covid. Reacția furibundă a artistului: „Cât de câine să fii?”

Olivia Steer îl acuză pe Andrei Ștefănescu că se preface că are covid. Reacția furibundă a artistului: „Cât de câine să fii?”

GALERIE FOTO (3) olivia steer andrei stefanescu

Un nou scandal a izbucnit în showbiz-ul românesc. După ce o serie de artiști au fost diagnosticați cu virusul SARS-CoV2, au apărut acuze potrivit cărora totul nu este decât un scenariu bine pus la punct. Printre cei care nu cred în coronavirus ori în contractarea virusului de către artiștii respectivi se numără și Olivia Steer. Fosta prezentatoare de televiziune a avut o părere vehementă despre internarea lui Andrei Ștefănescu la Matei Balș ca urmare a infectării cu noul coronavirus.

Olivia Steer îl acuză pe Andrei Ștefănescu că se preface că are covid

Soția lui Andrei Moisescu n-a rămas fără reacție când a văzut că tot mai mulți artiști au fost confirmați cu noul coronavirus. Olivia a postat, recent, pe contul ei de Facebook o afirmație care a cauzat o serie de reacții. Ea a distribuit declarația lui Andrei Ștefănescu, de după internarea la Matei Balș, și a comentat pe baza ei, spunând: „Cand nu-ti inveti bine rolul si nu ai timp nici de repetitii, ca te cheama astia deja pe scena”. După cum era de așteptat, fanii internauți n-au putut să nu comenteze faptul că aceasta sugerează că infectarea artistului e doar o farsă bine pusă la punct.

olivia steer reactie
Olivia Steer reactie coronavirus

Reacția lui Andrei Ștefănescu la adresa Oliviei Steer: „Cât de câine să fii?”

La rândul lui, Andrei Ștefănescu s-a arătat dezamăgit de reacția Olivie Steer vizavi de suferința lui. „Mi-a venit efectiv să plâng. Eu o știu pe Olivia Steer, aveam o părere bună despre ea. Am rămas extrem de dezamăgit – efectiv nu-mi vine să cred ceea ce am citit, că fac parte dintr-un plan, că este un scenariu. Eu am dormit cu băiețelul meu în pat, fiind bolnav, pentru că nu am știu că așa e nenorocita asta de boală. E asimptomatică la mine – alți oameni au simptome mai grave. Am exemple lângă mine, aici. Sunt oameni care suferă cu adevărat și pleacă dintre noi. Cum să acuzi un om de așa ceva? Cât de câine să fii și cât să fii de rău, încât să acuzi un om că și-a pupat copilul la plecare?”, a spus Andrei Ștefănescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: