Redactia.ro
Home » Monden » Soția lui Andrei Ștefănescu, atac dur la adresa Oliviei Steer

Soția lui Andrei Ștefănescu, atac dur la adresa Oliviei Steer

sotie andrei stefanescu

Scandalul din rândul vedetelor escaladează! După ce Olivia Steer l-a acuzat pe Andrei Ștefănescu că minte în legătură cu contractarea virusului SARS CoV2, soția artistul ia atitudine. Aceasta a postat un mesaj pe Facebook prin care o critică pe soția lui Andi Moisescu.

Soția lui Andrei Ștefănescu îi sare în apărare artistului

După ce Olivia Steer l-a acuzat pe Andrei Ștefănescu că ar fi mințit în legătură cu contractarea coronavirusului, soția acestuia iese în față cu replică acidă la adresa fostei prezentatoare. Antonia nu a putut suporta criticile Oliviei Steer lipsite de fundament.

Văd că vuiește presa și FB de indignare proletară fiindcă Andrei Stefanescu a declarat că și-a pupat copilul inainte sa plece din casa, la spital! Va lamuesc eu de ce si-a pupat copilul: fiindca si inainte sa primeasca telefonul ca e pozitiv, il pupase! Si de dimineata il pupase, si seara la culcare il pupase, in fiecare zi! Fiindca, ce sa vezi?!

Locuieste in aceeasi casa cu copilul si nevasta, nu a picat in clipa aia din luna infectat, ca sa transmita virusul, infectat era si inainte de telefon, si cu o zi inainte, si cine mai stie cand, chiar credeti ca mai conta sau ca era mai periculos dupa ce a aflat rezultatul?!”, a fost o parte din mesajul Antoniei, soția lui Andrei Ștefănescu.

 

Replica pentru Olivia Steer: „Dumnezeu are obiceiul să nu folosească bățul”

Antonia și-a continuat pledoaria, menționând că persoanele care îl critică pe Andrei Ștefănescu sunt demne de dispreț: „Era tot el, nu avea simptome nici inainte, nici dupa aflarea rezultatului, daca era sa ii dea virusul, i-l daduse deja, din clipa in care se infectase el insusi, asa cum posibil i-l daduse si nevestei, si altora, cu care a intrat in contact, fara sa stie ca e infectat!

Putin creier si putina logica, atat e necesar, ca sa nu bati campii laolata cu toti imbecilii de pe fb, doar putin! Desigur, unde e cazul, ca de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere” In schimb, cand esti ticalos si prost, si mananci rahat pe seama nenorocirii omului, Dumnezeu are obiceiul sa nu foloseasca batul”, a scris sotia artistului pe reteaua de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: