Redactia.ro
Home » Monden » Andrei Stoica a pierdut lupta cu kilorgamele? Fanii au fost șocați la vederea ultimei poze a vedetei

Andrei Stoica a pierdut lupta cu kilorgamele? Fanii au fost șocați la vederea ultimei poze a vedetei

GALERIE FOTO (2)

Andrei Stoica și-a șpocat fanii cu ultima apariție. Luptătorul pare că a pus câteva kilograme bune, iar pătrățelele care dădeau fanele pe spate nu prea mai sunt vizibile.

Andrei Stoica a pierdut lupta cu kilogramele?

Andrei Stoica este unul dintre cei mai buni kickboxeri de la noi, dar celebritatea și-a câștigat-o în special prin prisma participării la emisiunea „Ferma” unde a reușit să ajungă până în finală. Din nefericire nu a câștigat competiția.

Andrei Stoica a publicat chiar el o fotografie în care apare puțin mai robust decât în mod normal, pătrățelele fiind acaparate de burtica evidentă. Cu toate că apariția sa nu este cea mai reușit, Andrei Stoica a reușit să strângă aprecieri într-un număr foarte mare.

Ce spunea Andrei Stoica pe vremea când era concurent la Ferma

Andrei Stoica a fost foarte încântat în urma participării la celebra emisiune televizată. Acesta a început foarte încrezător și determinat. Pe parcurusul emisiunii a declarat că a slăbit foarte mutl din cauza efortului fizic și a alimentației precare cu care el, ca sportiv, nu era obișnuit.

Ceea ce sunt astăzi este suma provocărilor grele pe care le-am acceptat de-a lungul vieții. Cred că Ferma mi se potrivește perfect, să fim aruncați în neant, într-un loc pe care nu-l cunoaștem, cu persoane pe care nu le cunoaștem, să facem lucruri pe care nu le stăpânim sau nu le cunoaștem. (…) Lipsa vitaminelor și a mâncării se simte. Am slăbit foarte mult şi am început să resimt fiecare gram de efort pe care îl fac. M-am aşezat pur şi simplu pe bancă şi mi-a trosnit genunchiul, am rămas blocat. Nu pot să calc în el, nu pot să fac nimic. Sper să-mi revin repede.„, a spus Andrei Stoica.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: