Redactia.ro
Home » Monden » Angelina Jolie a vizitat copiii refugiați din Ucraina: „Mă rog pentru ca acest război să se termine”

Angelina Jolie a vizitat copiii refugiați din Ucraina: „Mă rog pentru ca acest război să se termine”

GALERIE FOTO (2) Angelina Jolie a vizitat copiii refugiați din Ucraina

Angelina Jolie a vizitat copiii refugiați din Ucraina. Drama refugiaților din Ucraina a impresionat o lume întreagă. Angelina Jolie este cunoscută pentru faptele sale de caritate, iar recent a mers la un spital din Roma, unde sunt internați copiii din Ucraina.

Angelina Jolie a vizitat copiii refugiați din Ucraina

Războiul din Ucraina i-a determinat pe ucraineni să fugă din calea atacurilor sângeroase ale rușilor. Oameni simpli și vedete s-au mobilizat pentru a ajuta oamenii care sunt obligați să fugă din calea războiului început de Rusia. Angelina Jolie se numără printre celebritățile care au fost interesate de soarta refugiaților, iar în urmă cu câteva zile a mers la un spital din Roma, unde sunt internați copiii din Ucraina.

Actrița a stat cu copiii refugiați din Ucraina internați în spital. De asemenea, Angelina a stat de vorbă și cu doctorii și asistentele care au grijă de micuți. “M-am întâlnit cu copii care au, ca alți refugiați din Ucraina, un viitor nesigur. Mă rog pentru ca acest război să se termine. Doar așa putem opri suferința. E oribili să vezi cum copiii plătesc prețul, cum își pierd viața, au sănătatea distrusă și sunt traumatizați”, a declarat Angelina Jolie. Angelina Jolie este ambasador ONU pentru refugiați din 2012 și a mers în numerosae tabere de refugiați din lume, din regiuni afectate de război precum Yemen, Burkina Faso și Venezuela.b

Impresionată de drama copiilor ucraineni, Angelina a stat de vorbă și cu medicii și asistentele care au grijă de copii și de răniții de războiu. Actrița a vorbit și despre drama celor rămași în Ucraina, sub amenințarea bombardamentelor.

„Pe lângă milioanele care au fugit peste granițele Ucrainei, aproape 2 milioane de persoane au rămas în interiorul țării, mulți prinși în capcana luptei, cărora li se refuză accesul la ajutor și sunt în pericol fizic direct.

Fără sfârșitul războiului, copiii vor plăti cel mai mare preț – în traume, copilărie pierdute și vieți zdrobite’, a mai transmis actrița pe Instagram.

Angelina

Conform UNICEF, peste jumătate din copii Ucrainei au fugit din localitățile lor, din cauza războiului. În jur de 2,5 milioane de se află încă în Ucraina, în timp ce aproximativ două milioane s-au refugiat în țările vecine.

Angelina Jolie, onorată de Regina Elisabeta cu o disctincție înaltă

În calitate de ambasador al ONU pentru refugiați din 2012, Angelina Jolie a mers de-a lungul anilor în numeroase tabere de refugiați din lume, din regiuni afectate de război. În 2014, actrița a primit o distincție din partea Reginei Angliei, pentru angajamentul său în lupta împotriva violențelor sexuale în zone de război.

Angelina a primit titlul de Doamnă de onoare Comandor al Ordinului Michael și Saint George, un ordin de cavalerie pentru persoanel „care aduc un serviciu extraordinar și de o importanță non-militară într-o țară straina”. „Este o onoare să lucrez cu victime ale violurilor, la programul de prevenire a violențelor sexuale. Sunt conștientă că, pentru a reuși să ne atingem obiectivele este nevoie de o viață întreagă, iar eu sunt pregatită sa o consacru pe a mea”, a spus actrița.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: