Redactia.ro
Home » Știri » Anghel Damian a spus exact când o să se însoare cu Theo Rose. Cum o să se desfășoare ziua cea mare

Anghel Damian a spus exact când o să se însoare cu Theo Rose. Cum o să se desfășoare ziua cea mare

Anghel Damian a spus exact când o să se însoare cu Theo Rose. Cum o să se desfășoare ziua cea mare

Anghel Damian a vorbit despre o eventuală căsătorie cu Theo Rose. El a spus când o să se însoare cu cântăreața, cea care îl va face tată la începutul verii, dar și cum vede el ziua cea mare. Iată ce detalii a oferit Anghel Damian.

Anghel Damian a spus exact când o să se însoare cu Theo Rose și cum o să se desfășoare ziua cea mare

Anghel Damian și Theo Rose vor avea un copilaș la început de iunie anul acesta. Se pare că se înțeleg de minune. Și Theo Rose se înțelege foarte bine cu părinții iubitului ei.

Întrebată ce relație are cu mama regizorului Anghel Damian, Theo Rose a spus, potrivit Pro FM: „Mă înțeleg foarte bine cu ea. E o tipă foarte interesantă și îi spun tipă pentru că m-a rugat să-i vorbesc la per tu, are o tinerețe care nu o să se piardă niciodată. Călătorește mult, se documentează foarte mult pentru filmele pe care le face, e foarte tare”.

Evident, foarte mulți s-au întrebat și dacă o să existe și o căsătorie, dacă Theo Rose și Anghel Damian își vor pune verighetele pe degete. Și dacă da, când? Iată ce răspuns a oferit regizorul serialului „Clanul”.

„Nu știu data exactă la care mă voi căsători cu Theo Rose, dar vreau să fac acest pas. Așa cum îmi imaginez eu și cum am vorbit despre subiectul acesta, va fi ceva intempestiv, adică pur și simplu vom spune „hai”, mergem la biserică acum și mâine la cununia civilă. Va fi o chestie total discretă, fără tam-tam. Așa cred că se va întâmpla. Nu văd să se întâmple în același timp cu botezul, dar da, nunta va avea loc anul acesta”, a spus Anghel Damian, invitat în emisiunea lui Selly, „Detectorul de minciuni”, când de față era – totodată – și Theo Rose.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: