Redactia.ro
Home » Știri » Anghel Iordănescu, țepuit de clanul Duduianu. Cum au acționat interlopii

Anghel Iordănescu, țepuit de clanul Duduianu. Cum au acționat interlopii

Anghel Iordanescu, tepuit de clanul Duduianu

Clanul Duduianu este considerat unul dintre cele mai de temut clanuri interlope din Capitală. Odată cu moartea lui Emi Pian au apărut multe informații importante ținute bine ascunse, care a șocat publicul.

Anghel Iordanescu a fost una dintre victimele clanului Duduianu, dar din fericire o persoană l-a avertizat asupra acțiunilor întreprinse de interlopi.

Anghel Iordănescu, țepuit de clanul Duduianu

Liderul clanului Duduianu, Emi Pian a murit după ce a fost înjunghiat de un membru din clanul Rinu. Odată cu moartea acestuia, au ieșit la suprafață informații secrete care au șocat publicul românesc.

Clanul Duduianu este cunoscut pentru activități infracționale violente, dar și pentru alianțele cu alte clanuri. Întotdeauana Duduienii își luau înapoi toții banii împrumutați, chiar dacă aceasta presupunea forța.

Ei bine, de țeapa Duduienilor nu a scăpat nici Anghel Iordănescu. Fostul fotbalist a fost pe punctul de a fi țepuit de 375.000 euro.

Fostul selecționer al echipei naționale, Anghel Iordănescu antrena în 2006 în Orientul Mijlociu și avea strânsă o avere de peste 50 milioane de euro. Acesta își dorea să-și cumpere o casă în zona Pieței Charles de Gaulle, astfel că a sunat mai multe agenții imobiliare.

Așadar, un agent imobiliar i-a făcut cunoștință cu doi membri ai clanului Duduianu, care au spus că dețin o casă și că ar fi potrivită pentru el.

Mai exact, aceștia închiriaseră imobilul și făcuseră rost de copii ale actelor, pe care i le-au arătat fostului fotbalist ca fiind cele originale.

Anghel Iordanescu, pe punctul de a fi păcălit de clanul Duduianu

Încântat de oferta făcută de membrii Duduienilor, Iordănescu a bătut palma pentru suma de 375.000 euro, care urma să fie predată în prezența unui notar.

Din fericire, notarul și-a dat seama că ceva nu este în regulă cu actele și l-a avertizat pe Iordanescu. După ce au fost prinși, Duduienii i-au spus lui Iordănescu că se vor întoarce cu actele originale, dar nu și-au mai făcut apariția.

Astfel, fostul fotbalist a renunțat la cumpărarea casei, după ce și-a dat seama că a fost pe punctul de a fi țepuit de unul dintre cele mai mari clanuri din București.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: