Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Angus Barbieri, bărbatul care nu a mâncat un an pentru a slăbi. Incredibil cum a ajuns: “Nu m-am simțit rău”

Angus Barbieri, bărbatul care nu a mâncat un an pentru a slăbi. Incredibil cum a ajuns: “Nu m-am simțit rău”

GALERIE FOTO (4)

Povestea incredibilă de viață a lui Angus Barbieri a ajuns să fie cunoscută de întreg mapamondul! Ajuns obez, într-un stadiu în care medicii nu i-au maid at multe șanse pe viitor, bărbatul a luat decizia drastică de a nu mai mânca mai bine de un an. Iar ce a urmat a fost dincolo de ce își poate imagina cineva!

Din dorința de a slăbi, Angus Barbieri a decis într-o zi să nu mai mănânce mai bine de un an! În tot acest timp, a fost nevoit să trăiască consumând doar lichide!

Angus Barbieri nu a mâncat un an întreg, pentru a putea slăbi

Realizând că viața în atârnă de un fir de ață din cauza kilogramelor excesiv de multe, Angus Barbieri nu a apelat la o dietă oarecare, ci la extrem de drastică. La vârsta de doar 27 de ani, bărbatul cântărea nu mai mult de 207 kilograme. Așa că, timp de 382 de zile, bărbatul a trebuit să supraviețuiască doar cu lichide.

Dieta specială pentru Angus Barbieri avea la bază lichide și a fost concepută initial pentru 40 de zile. Tot acest regim i-a fost recomandat de medicii la care tânărul a ajuns disperat, spunându-le că ar face orice să slăbească și să mai poată să trăiască.

Cu toate acestea, un om normal nu poate rezista fără mâncare mai mult de 40-50 de zile. Chiar și medicii erau destul de reticenți, fiind siguri că Angus Barbieri nu va rezista fără mâncare mai mult de 2-3 zile.

Însă toți s-au înșelat, căci Angus Barbieri a consumat doar cu lichide timp de 382 de zile, fără să se simtă rău sau să renunțe.

Câte kilograme a slăbit Angus Barbieri

Dacă o persoană ține post negru timp de trei zile, se spune că această dietă este extrem de benefică, deoarece regenerează complet celulele umane. În aceste condiții, organismul începe să se hrănească cu rezervele de grăsime, deci automat, acest proces duce la slăbire.

În dieta lui Angus, tânărul avea voie să bea doar apă plată, apă minerală, ceai și cafea, însă fără lapte și fără zahăr. După cele 40 de zile recomandate, Angus a văzut că dieta dă rezultate, așa că și-a dorit să o prelungească.

„Pe lângă faptul că am fost un pic slăbit, nu m-am simțit deloc rău pe timpul dietei”, a povestit Angus.

Potrivit specialiștilor, organele lui nu au fost afectate, ci doar glicemia a fost scăzută și venea săptămânal la control, pentru a se asigura că viața lui este în afara oricărui pericol. Medicii i-au făcut și teste de sânge care au dovedit că bărbatul nu mânca absolut nimic.

Monitorizat de medici pe parcursul regimului, în ziua 92 de dietă, Angus Barbieri a adăugat și tablete de potasiu. Totodată, în ziua 345 a adăugat sare.

Poate părea incredibil, însă în ziua 382 de dietă, Angus Barbieri l cântărea doar 74 de kg, fapt ce a demonstrate că a reușit să slăbească chiar 132 de kilograme la acel moment.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: