Redactia.ro
Home » Monden » Anisia Gafton, adevărul despre premiul câștigat la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”: „Nu există suma respectivă”

Anisia Gafton, adevărul despre premiul câștigat la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”: „Nu există suma respectivă”

anisia gafton

Anisia Gafton a fost încoronată „regina” junglei, anul trecut, după participarea la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, și potrivit Cancan, ea ar fi câștigat 128.000 de euro în cadrul show-ului.

Ea spune acum că nici vorbă de așa o sumă mare. La scurt timp, s-a vehiculat că învingătoarea ar fi primit 128.000 de euro de la Pro TV, după ce a câștigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Anisia Gafton spulberă acest zvon și spune că nu a câștigat atât.

Anisia Gafton neagă că a încasat 128.000 de euro la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

„Nu a existat acel premiu, s-a anunțat și în emisiune că nu a fost vreun premiu. S-a vehiculat despre acel premiu care nu există.

Acea sumă de 128.000 de euro care a fost anunțată prin ziare nu este adevărată. Nu știu cine a zis suma aceea, dar este colosal de mare. Nu există suma respectivă.”, a declarat Anisia Gafton pentru click.ro.

După competiție, Anisia Gafton a dezvăluit ce avea de gând să facă cu banii pe care i-a câștigat în emisiune. Nu a dezvăluit suma exactă și nici nu știa exact cum o să îi cheltuie. „Chiar nu m-am gândit la ora actuală…cred că în ceva serios și care să mă ajute pe viitor, vacanțe, pantofi, haine”, a spus ea pentru ego.ro.

Anisia Gafton, despre relația cu Serghei

Totodată, pentru pentru Click, ea a vorbit și despre viața ei personală, despre relația cu Serghei.

„Serghei este foarte bine, lucrează la proiectul nostru care dorim să fie cât mai bun. Se implică mult în activitatea noastră profesională…atât a mea cât și a lui. De căsătorit ne vom căsători când o să îl cer eu de soț. Deci nu știu când o să se întâmple acest lucru.

De la anul care a venit îmi doresc să fiu sănătoasă și să duc toate proiectele mele pe care le-am început până la capăt și să le dezvoltăm mai bine, adică…stand-up, proiecte cinematografice, de televiziune și ce mai dă Domnul. Îmi doresc să evoluez în acest an și mai mult de atât”, a mai spus Anisia Gafton, care își dorește să devină mamă peste ceva vreme.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: