Redactia.ro
Home » Monden » Anisia Gafton, reacție după ce Marian Nistor a acuzat-o că i-a stricat imaginea: „Poate nu a înțeles prea bine”

Anisia Gafton, reacție după ce Marian Nistor a acuzat-o că i-a stricat imaginea: „Poate nu a înțeles prea bine”

Anisia Gafton, reacție după ce Marian Nistor a acuzat-o că i-a stricat imaginea

Cea mai recentă ediție a show-ului „Te cunosc de undeva” a iscat un adevărat scandal în lumea muzicii. Marian Nistor s-a arătat jignit de prestația comedianților care au pus în scenă piesa „Adio, pică frunza”. La rândul său, Anisia Gafton, cea care l-a întruchipat pe marele artist, spune că actul în sine a fost interpretat greșit. Iată cum se apără comedianta!

Anisia Gafton se apără în fața acuzelor lui Marian Nistor

După ce l-a întruchipat chiar pe liderul trupei Savoy, Anisia Gafton s-a trezit cu val de critici din partea artistului, acesta spunându-i că i-a lezat reputația. Comedianta se apără, însă, și spune că momentul a fost înțeles greșit de către artist și că, de fapt, îi poartă un imens respect. ”În niciun caz nu am dorit să îl ironizăm pe domnul Marian Nistor. Avem un respect deosebit pentru domnul Nistor, pentru că a scris istorie, el este o legendă, îi ascultăm piesele… În niciun caz nu am vrut așa ceva. Pur și simplu, ni s-a dat să interpretăm niște personaje iar, pe lângă interpretare, noi am făcut și niște glume, noi suntem comedianți”, a spus Anisia Gafton, în exclusivitate pentru Fanatik.ro.

Comedianta: „Am făcut glume despre noi”

Ea susține că, de fapt, momentele de ironie erau despre ei înșiși, nicidecum despre artiștii pe care îi interpretau. ”Nu am făcut glume despre el, noi am făcut glume despre noi. Fiecare echipă interpretează niște personaje, iar apoi ne distrăm între noi, altfel, dacă am sta serioși, ar fi plictisitor. Noi nu am făcut glume despre el, ci doar făceam glume despre noi, era autoironie, despre cum arătam noi, ca personaje, în show. Mie îmi fugise burta… Eu cu Ionuț am glumit foarte mult pe seama faptului cum arătăm. Râdeam de cum arătam cu gușă, eu care am fața mică, cu burtă…”, a mai spus Anisia Gafton, pentru Fanatik.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: