Redactia.ro
Home » Știri » ANM a anunţat prognoza meteo de Sărbători. Cum va fi vremea de Crăciun şi de Revelion, în România

ANM a anunţat prognoza meteo de Sărbători. Cum va fi vremea de Crăciun şi de Revelion, în România

Vremea de sarbatori

Meteorologii au anunțat cum va fi vremea de sărbători. Iată de ce temperaturi vom avea parte de Crăciun și de Revelion!

Prognoza meteo ANM pentru Crăciun și Revelion

Temperaturile vor fi mai mari decât ar fi normal în această perioadă din an, după cum au anunțat meteorologii. În ceea ce privește precipitațiile, acestea vor fi excedentare în primele două săptămâni din decembrie. Iată cum va fi vremea de Crăciun și Revelion.

În săptămâna 7 – 14 decembrie 2020, temperaturile vor fi ceva mai mari decât ar fi normal, iar precipitaţiile mai multe.

În săptămâna 14 – 21 decembrie 2020, se repetă acelaşi scenariu. Temperaturile vor fi mai mari, în general.

În intervalul 21-28 decembrie, temperaturile vor fi ceva mai mari decât cele normale. Așadar, sunt șanse destul de slabe să avem parte de ninsoare.

În săptămâna 28 decembrie – 4 ianuarie 2021, temperaturile vor fi conform celor specifice acestei perioade.

Cum va fi vremea în decembrie

Meteorologii au transmis că în decembrie vremea va fi mai caldă decât ar fi normal în această perioadă. Acest lucru se va întâmpla inclusiv de Crăciun.

„Este posibil ca și decembrie, așa cum arată estimările la acest moment să fie o lună mai caldă decât în mod obișnuit, luând în considerare faptul că, așa cum arată informațiile la acest moment, putem să contăm pe temperaturi peste mediile climatologice ale fiecărei săptămâni în aproape toată țara, cu cele mai mari abateri în special în partea de sud, în partea de vest, nord-vest a țării și vorbim de săptămâna 7-14 decembrie, care anticipează abateri termice mai mari de 3,5 grade Celsius față de normalul acestei săptămâni. Acest lucru pare să fie semnalul până în jurul datei de 28 decembrie”, a spus Elena Mateescu, directorul ANM.

Cum va fi iarna 2020-2021? Este devreme să aflăm, anunţă specialiştii Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

„Prematur să ne pronunțăm, însă ce putem să observăm, luând în considerare deceniul actual, 2011-2020, deși am avut temperaturi în medie mai ridicate decât în mod obișnuit în acești ultimi zece ani, nu putem să excludem și perioadele de vreme severă imediată (…) și să contăm pe perioade mai calde, urmate de perioade mai reci, indiferent de sezonul în care ne aflăm, inclusiv în anotimpul de iarnă”, a mai spus Elena Mateescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: