Redactia.ro
Home » Știri » ANM anunță ploi în Capitală după canicula care „a topit asfaltul”. Prognoza meteo

ANM anunță ploi în Capitală după canicula care „a topit asfaltul”. Prognoza meteo

ANM anunță ploi în Capitală după canicula care „a topit asfaltul”. Prognoza meteo

ANM anunță ploi în Capitală după canicula care „a topit asfaltul”! Iată prognoza meteo!

ANM anunță ploi în Capitală după canicula care „a topit asfaltul”

Bucureștiul se pregătește să se răcorească după zilele toride, conform prognozei speciale emise de Administrația Națională de Meteorologie (ANM). Valul de căldură care a lovit orașul va persista și joi, cu temperaturi care vor atinge și vor depăși pragul de 35 de grade Celsius, oferind un adevărat test pentru rezistența locuitorilor la căldura sufocantă.

Conform ANM, disconfortul termic va atinge cote înalte, cu indicele temperatură-umezeală (ITU) depășind pragul critic de 80 de unități, în special în timpul după-amiezilor. Această perioadă caniculară a creat un adevărat test pentru bucureșteni, cerându-le să ia măsuri de precauție pentru a se proteja de căldura extremă.

Prognoza meteo

Cu toate acestea, există o veste bună pentru cei care își doresc o pauză de la căldură. În a doua parte a zilei de joi și în timpul nopții, se așteaptă schimbări semnificative în vreme. Înnorările temporar accentuate vor aduce averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, aducând cu ele speranța de ploi răcoritoare.

Temperaturile maxime se vor situa în jurul valorii de 34-35 de grade Celsius, în timp ce minimele nocturne vor varia între 19 și 21 de grade Celsius. Aceste fluctuații ar trebui să ofere o ușurare binevenită într-un oraș care a fost martor la temperaturi caniculare în ultimele zile.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: