Redactia.ro
Home » Știri » ANM face precizări de ultimă oră. Cum va fi, de fapt, vremea în prima săptămână din martie

ANM face precizări de ultimă oră. Cum va fi, de fapt, vremea în prima săptămână din martie

Cum va fi vremea în prima săptămână din martie

Prognoza meteo pentru prima săptămână din martie. Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în țara noastră în zilele de 1-7 martie 2021.

Prognoza meteo pentru martie 2021. Cum va fi vremea în prima săptămână

Specialiștii ANM au anunțat cum va fi vremea în luna martie 2021. După ce am avut parte de un nou val de căldură neașteptat, temperaturile vor scădea în mare parte la nivelul țării noastre, în luna martie.

Astfel, specialiștii au anunțat că acest val de căldură va dispărea, și în luna martie vom avea parte de temperaturi normale pentru această perioadă, dar care vor fi mai mici decât cele înregistrate în ultimele zile din februarie.

Prognoza meteo pentru săptămâna 1-8 martie

În prima săptămână din luna martie, temperaturile vor fi specifice pentru acest interval de timp. Va ploua puțin, în toate regiunile țării, dar mai ales la munte și în zona vestică a țării. Astfel, vasul de căldură anunțat pentru finalul de februarie dispare oficial, după cum au anunțat specialiștii:

„Acest val de căldură va dura până la sfărşitul acestei săptămâni când valorile termice vor mai scădea, dar această scădere a temperaturiilor pe care o estimăm pentru sfârșitul de săptămână nu va fi una care să determine înregistrarea unor temperaturi asemănătoare cu episodul anterior cu vreme foarte rece, ci temperaturi mult mai apropiate de cele normale pentru această perioadă și chiar ușor mai ridicate, respectiv valori termice ca, între 4 și cel mult 10, 12 grade”, a declarat Gabriela Băncilă, director la ANM, într-o intervenție la Antena 3.

Prognoza meteo pentru săptămâna 8-15 martie

În următoarea săptămână din prima lună de primăvară, temperaturile medii vor fi apropiate ca valoare de cele normale pentru această perioadă a anului, pe întregul teritoriu al țării noastre. Așadar, de Ziua Internațională a Femeii, vom avea parte de o vreme frumoasă, de primăvară, cu temperaturi specifice. În general, cantitățile de precipitații vor fi normale, dar vor avea o tendință deficitară în ceea ce privește regiunile extracarpatice.

Prognoza meteo pentru săptămâna 15 – 22 martie

Această săptămână din luna martie va fi caracterizată de temperaturi medii ale aerului situate în jurul celor normale pentru această perioadă. De asemenea, și regimul pluviometric va fi cel normal pentru acest interval de timp.

Prognoza meteo pentru săptămâna 22 – 29 martie

În ultima săptămână a lunii martie se vor înregistra temperaturi puțin mai mari decât ar fi normal. Cantitățile de precipitații anunțate de meteorologi vor fi cele normale pentru această perioadă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: