Redactia.ro
Home » Sport » Anna Kournikova și Enrique Iglesias și-au arătat fiica

Anna Kournikova și Enrique Iglesias și-au arătat fiica

Anna Kournikova și Enrique Iglesias și-au arătat fiica

Anna Kournikova și Enrique Iglesias și-au arătat fiica nou-născută, prima oară. Cei doi au pus fotografii pe conturile de socializare. Fosta jucătoare de tenis a născut pe 30 ianuarie.

Fosta jucătoare de tenis și celebrul cântăreț au devenit părinți pentru prima dată în 2017. Atunci, Anna Kournikova i-a născut pe gemenii Lucy şi Nicholas. Cuplul a decis să țină totul ascuns pe perioada sarcinii. Și acum cei doi au fost aproape la fel de discreți. În dreptul fotografiilor postate ieri cei doi fericiți părinți au scris: „Soarele meu”.

 

View this post on Instagram

 

My Sunshine 01.30.2020

A post shared by Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova) on

Enrique Iglesias şi Anna Kournikova s-au cunoscut în urmă cu 19 ani în timpul filmărilor pentru videoclipul „Escape”. Au rămas de atunci împreună, chiar dacă după o perioadă s-au despărțit câteva luni. În urmă cu ceva vreme, cântărețul a acordat un interviu în care a declarat că nu se aștepta ca relația lor să fie atât de serioasă.

„Eu și Anna suntem împreună de o perioadă lungă și ca să fiu sincer, recunosc că nu mă așteptam să pot sta într-o relație atâția ani. Anna este amuzantă, luptătoare, independentă și aș mai putea adăuga și alte calități”, declara Enrique Iglesias.

În prezent Anna Kournikova și Enrique Iglesias locuiesc în SUA la Miami.

Anna Kournikova s-a retras în 2003

Anna Kournikova a fost considerată una dintre cele mai frumoase jucătoare de tenis. Rusoaica a ocupat locul 8 WTA în 2000, dar nu a câştigat niciun titlu în circuitul profesionist, la simplu. Ea s-a retras în 2003, în urma unor accidentări. A încercat o revenire în 2010. Cea mai bună performanţă a rusoaicei la un Grand Slam a fost semifinala jucată în 1997, la Wimbledon. Totuşi, rusoaica s-a impus de două ori la Australian Open (1999 si 2002), la dublu.

Citește și: Cristi Manea și iubita stau într-un hotel de lux! S-au mutat la Cluj

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini