Redactia.ro
Home » Sport » Cristi Manea și iubita stau într-un hotel de lux! S-au mutat la Cluj

Cristi Manea și iubita stau într-un hotel de lux! S-au mutat la Cluj

Cristi Manea și iubita stau într-un hotel de lux!

Cristi Manea și iubita stau într-un hotel de lux! Cei doi s-au mutat la Cluj, după ce fotbalistul a semnat un angajament cu CFR. Irina, iubita lui Manea le-a prezentat fanilor camera în care locuiesc.

Fundașul dreapta a plecat de la FCSB și a semnat un contract cu CFR Cluj. Ardelenii au avut grijă ca Manea să aibă cele mai bune condiții. Mai ales că s-a mutat la Cluj alături de iubită. Deocamdată cei doi locuiesc într-un hotel, dar în cel mai scurt timp își vor căuta un apartament.

„M-am mutat într-un hotel. Până în momentul în care vom găsi un apartament și ne vom muta acolo. De fapt, am găsit un apartament și urmează să ne mutăm acolo, dar mai avem câteva lucruri de făcut până atunci. Da, m-am mutat în Cluj, pentru că prietenul meu a semnat cu o echipă de aici. M-am mutat de două zile aici și deja viața mea e alta”, a spus Irina, într-un videoclip pe care l-a postat.

Cristi Manea și vloggeriță, Irina Deaconescu (21 de ani) au o relație de anul trecut. Pentru o perioadă și-au ținut relația ascunsă, apoi au decis să arate lumii întregi cât se iubesc.

Cristi Manea a fost salvat de Dan Petrescu

Cristi Manea a revenit la CFR Cluj după doar o jumătate de sezon, timp în care a evoluat la FCSB. Dan Petrescu a decis să-l aducă înapoi deși deocamdată nu l-a folosit. Cristi Manea aparţine clubului Apollon Limassol, cu care mai are contract până în iunie 2020. Potrivit Transfermarkt, Manea are o valoare de piaţă de 3,2 milioane de euro. Fotbalistul a prins lista UEFA pentru dubla cu Sevilla din șaisprezecimile Europa League.

„Manea a fost Messi când a fost U21. Pentru că, atunci când trebuie să foloseşti un singur jucător U21, a fost ok. Când a trebuit să folosim doi U21, el a plecat de la CFR şi s-a întors după. Acum nu a primit gol echipa, cu Burcă.
Manea nu era la CFR dacă nu îl voiam sau dacă nu îmi plăcea de el. Sigur şi el e disperat să joace şi îl înţeleg. Competiţia e mare şi trebuie să lupte pentru asta”, a declarat Dan Petrescu.

Citește și: Florin Prunea și Mircea Rednic, în război! Nimic nu îi mai poate împăca

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: