Redactia.ro
Home » Sport » Florin Prunea și Mircea Rednic, în război! Nimic nu îi mai poate împăca

Florin Prunea și Mircea Rednic, în război! Nimic nu îi mai poate împăca

Florin Prunea și Mircea Rednic, în război

Florin Prunea și Mircea Rednic, în război. Se pare că nimeni și nimic nu îi mai poate face să se împace.

După ultimele declarații cel mai probabil, scandalul dintre Florin Prunea și Mircea Rednic se va termina la tribunal. Președintele “câinilor” s-a enervat după ce Puriul a declarat că o va susține pe Dinamo în marele derby cu FCSB.

”Asta mi-a plăcut tare. Hai, pe cuvântul tău, Mircea, că vrei ca Dinamo să câștige. Hai să fim serioși! Auzi! Că vrea să câștige Dinamo, Rednic! Nu spune nimeni că nu e dinamovist. Dar, când era Neagoe mort pe teren, el instiga suporterii împotriva lui Neagoe. Păi, noi vom uita asta vreodată? În loc ca el să aplaneze puțin lucrurile, el a pus gaz pe foc. Nu se face!”, a spus Prunea, la Digi Sport.

Rednic îi cere daune lui Prunea

Se pare că antrenorul celor de la Poli Iași îi cere președintelui clubului Dinamo un milion de euro despăgubiri. Rednic s-a înfuriat după ce Prunea l-a atacat.

„Rednic este principalul instigator şi am dovezi clare. Cei care au venit cu torţe la casa lui Bălănescu, i-au speriat familia, au vopsit maşini, au venit de la Rednic de acasă, sunt suporteri care au recunoscut asta. Am avut o discuţie cu Ionuţ Negoiţă şi nu trebuie să mai ascundem mizeria sub preş! Acest profitor şi fiica lui au căpuşat clubul Dinamo! Au încasat sute de mii de euro din comisioane!”, au spus Prunea, la Digi Sport.

În replică, Rednic a anunțat că îl va chema la tribunal pentru explicații.

”Am fost atacat nepermis și o să-l dau în judecată. Zicea că are probe. Eu aveam o impresie despre Prunea, dar nu știam că este și prost! Biroul său este la 10 metri de contabilitate. Să se ducă si să vadă. El vorbește de sute de mii, comisioane. Tot la contabilitate să vadă cum am renunțat la salariu”, a replicat Rednic.

Citește și: TAS a dat verdictul! Astra a rămas fără cele 3 puncte!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: