Redactia.ro
Home » Sport » TAS a dat verdictul! Astra a rămas fără cele 3 puncte!

TAS a dat verdictul! Astra a rămas fără cele 3 puncte!

TAS a dat verdictul

TAS a dat verdictul. Astra a depus un memoriu după ce Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal a decis să o penalizeze.

Astra a rămas definitiv fără cele 3 puncte. Tribunalul de Arbitraj Sportiv a menținut decizia luată de Federației Române de Fotbal. Clubul giurgiuvean nu a primit înapoi cele trei puncte. Astfel, giurgiuvenii rămân cu 40 de puncte și sunt pe locul 4 în Liga 1. Decizia TAS este una definitivă și irevocabilă. Răspunsul ar fi trebuit să vină vineri seara, dar cazul a fost judecat mai repede. Astra a rămas fără puncte pentru „încălcarea articolului 61 bis. alin. 3 privind lipsa datoriilor financiare restante către asigurările sociale/ autoritățile fiscale”.

Astra a negat toate acuzațiile

Șefii de la Astra au declarat că nu au datorii, spunând că autoritățile statului au fost de acord cu eșalonarea plăților. Comisia de Apel nu a ținut însă cont de această decizie.

„Considerăm că, atâta timp cât există un termen de plată al obligațiilor către buget (privind reeșalonarea acestora), în februarie 2020, datoria respectivă nu trebuia să provoace efecte privind depunctarea. Respectăm decizia comisiilor FRF, dar clubul Astra va apela la Tribunalul de Arbitraj Sportiv”, au scris cei de la Astra în comunicat.

Astra este pe locul 4 în clasamentul Ligii 1, la trei puncte în spatele rivalelor Universitatea Craiova şi FCSB.

Citește și: Dan Petrescu, cea mai tare declarație! „Poate veni cu amanta la meci”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: