Redactia.ro
Home » Sport » Dan Petrescu, cea mai tare declarație! „Poate veni cu amanta la meci”

Dan Petrescu, cea mai tare declarație! „Poate veni cu amanta la meci”

Dan Petrescu, cea mai tare declarație

Dan Petrescu a oferit declarația zilei, înainte meciului cu Viitorul, care se va disputa vineri.

CFR Cluj va juca împotriva celor de la Viitorul chiar de Valentine’s Day. Pentru a marca această zi, ardelenii au făcut o promoție specială. Orice fan care vine la stadion însoțit de prietenă sau soție, nu va plăti bilet pentru aceasta. Amintindu-și de un caz petrecut cu puțin timp în urmă, Dan Petrescu a făcut o glumă.

„Am înţeles că, dacă vine cu altcineva, nu plăteşte: amanta, prietena, soţia…poate veni cu cine vrea el, cu sora lui, că nu ştie nimeni. Important e să fie cât mai mult suporteri şi să ne ajute să câştigăm meciul”, a spus Petrescu.

În urmă cu aproape o lună, un suporter din Ecuador a fost surprins de camerele de filmat pe stadion în tribune, în timp ce își săruta amanta. Imaginile au făcut înconjorul lumii și astfel a aflat și iubita înșelată.

CFR lider în Liga I

CFR Cluj are o victorie şi o remiză și este lider în Liga I la 5 puncte în faţa ocupantelor locurilor 2 şi 3, Craiova şi FCSB. Viitorul luptă în acest moment pentru un loc de play-off.

„Din păcate pentru noi, Viitorul vine aici cam cu ultima şansă. Dacă pierde, va fi greu să mai prindă play-off-ul. Şi e un meci foarte greu şi complicat pentru noi. Sper să conştientizeze şi băieţii mei. Eu ştiu asta”, a precizat Dan Petrescu.

Viitorul are nevoie de două victorii în ultimele două partide ale sezonului regulat pentru a fi sigură de prezența în play-off.

Citește și: Mirel Rădoi a făcut anunțul! Ce jucători nu vor lipsi la barajul cu Islanda

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: