Redactia.ro

Dan Petrescu, cea mai tare declarație! „Poate veni cu amanta la meci”

Dan Petrescu, cea mai tare declarație

Dan Petrescu a oferit declarația zilei, înainte meciului cu Viitorul, care se va disputa vineri.

CFR Cluj va juca împotriva celor de la Viitorul chiar de Valentine’s Day. Pentru a marca această zi, ardelenii au făcut o promoție specială. Orice fan care vine la stadion însoțit de prietenă sau soție, nu va plăti bilet pentru aceasta. Amintindu-și de un caz petrecut cu puțin timp în urmă, Dan Petrescu a făcut o glumă.

„Am înţeles că, dacă vine cu altcineva, nu plăteşte: amanta, prietena, soţia…poate veni cu cine vrea el, cu sora lui, că nu ştie nimeni. Important e să fie cât mai mult suporteri şi să ne ajute să câştigăm meciul”, a spus Petrescu.

În urmă cu aproape o lună, un suporter din Ecuador a fost surprins de camerele de filmat pe stadion în tribune, în timp ce își săruta amanta. Imaginile au făcut înconjorul lumii și astfel a aflat și iubita înșelată.

CFR lider în Liga I

CFR Cluj are o victorie şi o remiză și este lider în Liga I la 5 puncte în faţa ocupantelor locurilor 2 şi 3, Craiova şi FCSB. Viitorul luptă în acest moment pentru un loc de play-off.

„Din păcate pentru noi, Viitorul vine aici cam cu ultima şansă. Dacă pierde, va fi greu să mai prindă play-off-ul. Şi e un meci foarte greu şi complicat pentru noi. Sper să conştientizeze şi băieţii mei. Eu ştiu asta”, a precizat Dan Petrescu.

Viitorul are nevoie de două victorii în ultimele două partide ale sezonului regulat pentru a fi sigură de prezența în play-off.

Citește și: Mirel Rădoi a făcut anunțul! Ce jucători nu vor lipsi la barajul cu Islanda

Loading...