Redactia.ro
Home » Sport » Mirel Rădoi a făcut anunțul! Ce jucători nu vor lipsi la barajul cu Islanda

Mirel Rădoi a făcut anunțul! Ce jucători nu vor lipsi la barajul cu Islanda

Mirel Rădoi a făcut anunțul

Mirel Rădoi a făcut anunțul. Selecționerul naționalei a anunțat pe ce jucători se va baza în meciul de baraj cu Islanda.

Naționala României va juca primul meci din barajul pentru Euro 2020, cu Islanda, la 26 martie 2020. Mirel Rădoi spune că liderul echipei este fără doar și poate Chiricheș.

”Tătărușanu și Ionuț Radu. După aceea Chiricheș, Stanciu nu poat lipsi de la echipa națională. Stanciu arată o formă foarte bună, chiar dacă are momente de rătăcire la declarații publice. După aceea, Răzvan Marin, Cicâldău și Nistor, Ianis Hagi. Liderul naționalei este Chiricheș”, a declarat Rădoi, la emisiunea ”Marius Tucă Show”.

Selecționerul naționalei intenționează să se bazeze pe 8 jucători tineri.

„Nedelcearu, Rus, Cicâldău, Răzvan Marin, Florinel Coman, Ianis Hagi și Dennis Man. În viitorul apropiat, cu vârsta lui Tătărușanu, poate intra în poartă Radu. Pușcaș are o concurență destul de aprigă. Acolo sunt Keșeru, Alibec, Țucudean”.

România joacă primnul meci la Reykjavik

Pe tricolori îi așteaptă un meci dificil. Mai ales din cauza terenului de joc. În urmă cu puțin timp gazonul pe care vor juca era acoperit de apă. Apoi a fost acoperit de zăpadă. Cu trei săptămâni înainte de meciul cu România, islandezii vor acoperi gazonul cu un balon cu aer cald.

„Începutul anului a fost o mare provocare pentru noi. Decembrie fusese o lună bună, dar în ianuarie am muncit mult. Am ieșit deseori pe teren pentru a-l curăța de zăpadă”, a povestit Kristinn Jóhannsson, specialistul care se ocupă de suprafața de joc.

Dacă trecem de Islanda, vom juca finala cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Ambele meciuri sunt în deplasare. Dacă România va trece de baraj, atunci va face parte din grupa C la Euro 2020 alături de Olanda, Ucraina și Austria.

Citește și: Gigi Becali a recunoscut! A dat bani pentru a avea coregrafie

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: