Redactia.ro
Home » Sport » Gigi Becali a recunoscut! A dat bani pentru a avea coregrafie

Gigi Becali a recunoscut! A dat bani pentru a avea coregrafie

Gigi Becali a recunoscut

Gigi Becali a recunoscut! Patronul FCSB susține financiar galeria pentru a avea o super atmosferă la derby-ul cu Dinamo. Meciul va avea loc duminică, 16 februarie, de la ora 20:00 pe Arena Națională.

Peluza Nord a anunțat că va susține FCSB la marele meci cu Dinamo, după o pauză de 4 ani. Vor să facă o atmosferă de zile mari, așa că Gigi Becali îi susține financiar.

„Le-am dat bani fanilor ca să facă o coregrafie spectaculoasă. Aveam sete de galerie după atâta timp fără fani. Dar nu am dat bani, am cumparat materiale. Le-am plătit eu, am și facturi. Să mă ierte fanii, dar e greu să îi întreci pe cei de la Dinamo. E greu cu ei, sunt inventivi. La galerie, mereu au fost peste noi. Galeria lui Dinamo e numărul 1 în țară”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Becali îl avertizează pe Vintilă!

Latifundiarul nu concepe un alt rezultat cu Dinamo, decât victoria. Deși îl lăuda până de curând pe antrenor, acum a avut un avertisment foarte clar. În cazul în care FCSB nu câștigă derby-ul, Vintilă ar putea plăti cu postul.

„Dacă nu câștigăm 3 puncte cu Dinamo, vine uraganul. Vine uraganul. Dacă ne bate Dinamo, acolo pun spânzurătoarea, în mijlocul terenului mă spânzur! Acolo unde se pune mingea! Pe bune, dacă mă bate Dinamo, eu la revedere, nu mă mai interesează nimic, nu mai e nicio perspectivă! Ei sunt în playout, o echipă de pe locul 9! Nu zic rău de Dinamo. Dar dacă mă bate o echipă de pe locul 9 când eu vreau titlul înseamnă că nu mai am ce să caut în fotbal”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

Citește și: Iker Casillas vrea să fie președinte! Portarul ar putea fi favorit la alegeri

Loading...