Redactia.ro
Home » Monden » Anna Lesko a semnat cu Antena 1. Iată câți bani va câștiga vedeta

Anna Lesko a semnat cu Antena 1. Iată câți bani va câștiga vedeta

Anna Lesko, goală pe Internet.

Anna Lesko a renunțat la contractul cu cei de la PRO TV în favoarea trustului concurent, Antena 1. În curând fanii o pot vedea pe frumoasa cântăreața la emisiunea „Splash! Vedete la apă!”. S-a aflat și suma pe care o va încasa Anna Lesko în urma colaborării cu cei de la Antena 1.

Cât încasa Anna Lesko în urma colaborării

Emisiunea „Splash! Vedete la apă!” va reveni pe micile ecrane după o lungă pauză. Vedeta care și-a anunțat participarea este chiar frumoasa Anna Lesko. Alte două vedete și-au confirmat participare, drept urmare Anna Lesko îi va avea colegi pe Răzvan Fodor, dar și pe Ramona Olaru. În presă a ajuns și o informație confidențială conform căreia frumoasa cântăreața va incasa o sumă consistentă în urma participării. Potrivit informației, Anna Lesko va primi lunar nici mai mult nici mai puțin de 4.500 de euro (22,144 ron).

Am fost foarte entuziasmată atunci când mi s-a propus să fiu co-prezentator la Splash! Vedete la apă. E o emisiune plină de emoţie şi de adrenalină, care mi se potriveşte! Abia aştept să cunoaştem vedetele care vor concura, pentru că sunt convinsă că vom descoperi împreună în ei nişte oameni absolut normali, cu frici, fobii şi dorinţa de a-şi depăşi limite poate neştiute nici de ei. Abia aştept să înceapă aventura!„, a fost mesajul publicat de Anna Lesko pe rețelele sociale.

Nu doar Anna Lesko a bătut palma cu Antena 1

Iulia Albu a semnat cu trustul Intact și va avea propria emisiune de tip reality show. Fosta soție a lui Mihai Albu deja și-a făcut lansarea în familia Antenei printr-o apariție în cadrul Observatorului în care a făcut mai multe declarații. Se pare că acum Iulia va apărea mai mult pe sticlă, comparativ cu aparițiile ei din cadrul emisiunilor de la PRO TV în care apărea timp de câteva minute. Chiar nu de mult, Iulia Albu declara că nu-și vede activitatea departe de lumina reflectoarelor și de micile ecrane, drept urmare acest proiect i se potrivește mânușă.

Sunt o persoană extrem de normală, nu am o viaţă atât de ieşită din comun, probabil diferă câteva lucruri. Bine, poate animalele pe care le am. (…) Eu gândesc lucrurile foarte simplu şi de multe ori sunt acuzată de faptul că nu sunt o persoană modestă. Eu sunt o persoană realistă. Persoana care te critică trebuie să aibă cel puţin căderea de a-şi exprima o opinie, căci altfel toţi ne putem exprima opinia fără să cunoaştem. Este bine să fii cel mai tare din parcare, dar să nu uităm că parcarea era goală aici, în România. Este important să ai studiile necesare, dar nu este suficient să ai doar studiul necesar. Trebuie să înveţi continuu, să citeşti foarte mult, să fii critic tu cu tine.„, a declarat Iulia Albu în cadrul primei apariții de la Antena 1.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: