Redactia.ro
Home » Monden » Anna Lesko și Cove, discuție necenzurată la televizor! Ce propunere indecentă i-a făcut artista prezentatorului de la PRO TV

Anna Lesko și Cove, discuție necenzurată la televizor! Ce propunere indecentă i-a făcut artista prezentatorului de la PRO TV

GALERIE FOTO (2) Anna Lesko și Cove, discuție necenzurată la televizor!

Anna Lesko și Cove, discuție necenzurată la televizor! Se știe deja că Anna Lesko este o persoană sinceră și transparentă, fără să țină cont de gurile oamenilor. La vârsta de 42 de ani, artista se mândrește cu un trup de invidiat. Foarte atentă la alimentație, Anna Lesko a venit în platoul emisiunii „Vorbește lumea”, pentru a le prepara celor doi prezentatori o gustare excepțională. Printre astea, vedeta a avut un moment surprinzător alături de Cove. Blondina i-a făcut avansuri prezentatorului Tv.

Anna Lesko și Cove, discuție necenzurată la televizor! Ce propunere indecentă i-a făcut artista prezentatorului de la PRO TV

Anna Lesko și Cove, discuție necenzurată la televizor! Anna Lesko este una dintre cele mai controversate prezențe feminine din showbiz-ul românesc. De-a lungul anilor, artista a participat la multe show-uri televizate, în care le-a arătat oamenilor cât de transparentă este. În vârstă de 42 de ani, Anna Lesko are un corp absolut minunat și are foarte multă grijă la alimentele pe care le consumă. Pentru că îi place să gătească, Anna a fost invitată în platoul emisiunii „Vorbește Lumea”, unde a preparat o gustare de senzație.

Îmbrăcată într-o rochie sexy, cu umerii goi și un imprimeu de șarpe, artista i-a uimit pe cei aflați în platou cu rețeta sa de chifteluțe de pește, cartofi dulci și salată de spanac. În tot acest timp, Anna Lesko a avut o discuție cu prezentatorul show-ului, Cove, care a ridicat multe semne de întrebare. Vedeta i-a spus lui Cove că dorește să-i îndeplinească toate poftele, iar Lora s-a amuzat foarte tare pe baza discuției celor doi.

Anna Lesko: Uite, Cove, când omul frământă, are nevoie și de o discuție frumoasă.
Cove: Simt căldura între picioare…
Anna Lesko: E de la cuptor, am nevoie de căldură. Acum o să fac biluțele.
Cove: Ai grijă cu biluțele
Anna Lesko: Eu vreau să-ți satisfac ție dorințele, ce vrei tu să se întâmple joi aici, în platou, Cove?

Aceasta a fost discuția dintre Anna Lesko și Cove, care a pus pe jar românii. Cove nu s-a lăsat cu una cu două, așa că i-a spus artistei că lui îi plac prospăturile și că nu refuză niciodată acest lucru. Evident, colega sa de platou s-a amuzat haios în timpul discuțiie celor doi.

Anna Lesko și Cove, discuție surprinzătoare in emisiune

Anna Lesko, adevărul despre despărțirea de tatăl copilului ei

Anna Lesko este o artistă desăvârșită, dar și o mamă extraordinată. Vedeta a divorțat în 2019 de tatăl copilului ei, dar niciodată nu a vorbit despre motivele separării. Recent, artista s-a deschis în fața fanilor săi din mediul online și le-a povestit care a fost motivul pentru care ea și tatăl lui Adam s-au despărțit. „ Nu mai privim în aceeaşi direcţie. Mergem aşa frumos, dar nu-mi mai place. Eu sunt o femeie care trăieşte. Nu zic că Adrian nu, dar nu a fost el pregătit pentru chestia asta. El nu a avut nimic de reproşat, nici eu nu am ce să-i reproşez, dar problema am semnalat-o eu, eu am simţit-o. Şi eu nu vreau să treacă nicio zi pe lângă mine aşa… pur şi simplu, să treacă. Eu vreau să simt, eu vreau să trăiesc, îmi place mult emoţia, îmi place să fiu efervescentă, îmi place să dau enorm din partea mea, nu să fiu cumva la jumătate de măsură.(…)”, a declarat artista.

În continuare, Anna Lesko a mărturisit că relația dintre cei doi s-a uzat foarte repede, pentru că ea era artistă iar el DJ, iar acest lucru se macină foarte tare. “Ne-am apropiat foarte tare, am împărţit scena împreună, drumurile le făceam împreună, casa împreună, problemele împreună, totul împreună. El DJ, eu cântăreaţa. Nu merge, se macină foarte mult, se uzează enorm. Ne-am înţeles foarte bine, am avut o poveste de dragoste foarte frumoasă, dar s-a dus”, a mărturisit Anna Lesko.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: