Redactia.ro
Home » Monden » Anna Lesko, pregătiri intense pentru Crăciun. Vedeta a dovedit din nou că este o gospodină adevărată

Anna Lesko, pregătiri intense pentru Crăciun. Vedeta a dovedit din nou că este o gospodină adevărată

GALERIE FOTO (3) Anna Lesko, pregătiri intense pentru Crăciun

Anna Lesko, pregătiri intense pentru Crăciun. Anna Lesko le-a demonstrat fanilor săi că se pricepe în ale bucătăriei și că poate fi o gospodină foarte bună când își dorește. Ei bine, același lucru s-a întâmplat și în urmă cu câteva zile. Anna s-a pregătit intens pentru Crăciun, demonstrându-le internauților că știe să facă cozonac, ba chiar le-a arătat acestora noua sa rețetă.

Anna Lesko, pregătiri intense pentru Crăciun. Vedeta a dovedit din nou că este o gospodină adevărată

Anna Lesko, pregătiri intense pentru Crăciun. Anna Lesko este una dintre cele mai impresionante prezențe feminine din showbiz-ul românesc. Vedeta le-a demonstrat fanilor săi în cadrul emisiunii Ferma. Săteni versus Orășeni că este o gospodină desăvârșită. Pentru că mai sunt câteva zile până la Crăciun, Anna Lesko a făcut pregătiri intense pentru Crăciun. Așadar, vedeta s-a apucat să facă cozonaci, arătându-le și fanilor săi că se pricepe foarte bine. Ba chiar artista le-a arătat tuturor rețeta sa de cozonac. După ce i-a scos din cuptor, internauții au fost șocați de capodopera vedetei. „De ce nu-ți faci propriul program de gătit? Așa măcar am vedea la televizor lucruri frumoase.”, a întrebat cineva.

La insistențele oamenilor, cântăreața le-a dezvăluit acestora secretele gospodărești, iar Anna a publicat rețeta de cozonac originală. „La rugămintea voastră vă las rețeta cozonacilor mei urâți, crăpați și cu prea multă compoziție:)))))))) Execuția și pasii de urmat îi vedeți în video😘”, a scris ea pe Instagram. Cu toate că fanii săi au fost impresionați de reteta sa, artista nu a fost atât de încântată de cozonacii săi. Mai mult, pentru cei care vor să încerce rețeta de cozonaci originală a Annei Lesko, mai jos aveți ingredientele pentru a prepara aluatul.

Rețeta
Pentru aluat:

  • 1 kg făină,
  • 500 ml de lapte călduț,
  • 7 gălbenușuri,
  • 50 gr drojdie, 400 gr zahăr,
  • 100 gr unt,
  • coajă de portocală și lămâie,
  • 1 praf de copt,
  • esență de vanilie.

Pentru compoziție:

  • 500 gr nuci zdrobite
  • zahăr dupăgust
  • 100 gr cacao
  • vișine în propriu suc
  • gem de prune
  • stafide
  • 7 albușuri

Anna Lesko a explicat într-un videoclip ce este de făcut și cum i-a venit ideea să facă această rețetă. „Rețeta cozonacilor mei să știți că va fi o rețetă mixtă. Din ce îmi aduc eu aminte din copilărie de la bunica mea ucaineancă, de la tati, de la mami, de la o mătușă foarte talentată, o să fac o rețetă proprie.”, a dezvăluit Anna Lesko.

Anna Lesko, laudată și criticată de utilizatori

Cu toate că Anna Lesko a fost lăudată pentru talentul său în bucătărie, au existat și numeroase critici la adresa sa. La scurti timp, cum vedeta este foarte receptivă, Anna le-a răspuns și persoanelor care nu au fost mulțumite de ea. „Anul ăsta nu prea ți-au ieșit. Sau asta este proba înainte de Sărbători?😉”, i-a comentat o persoană. Ei bine, concurenta de la Ferma a fost enervată la culme de reacția acestei persoane, motiv pentru care i-a transmis un mesaj absolut șocant. „M-ai facut curioasă și am intrat pe pagina ta:))))). Am zărit felii de cozonac de tine preparați pentru soțul tău, lipsiți de compoziție și arși desubt🤦‍♀️. Îmi pare rău pentru tine „cofetăreaso” dar mai bine pune mâna și învață cum se fac cozonaci cu adevărat gustosi. Și e cazul să schimbi și rețeta, până nu te schimba pe tine soțul sau deja a facut-o și nu te-ai prins tu fiind preocupată cum să faci observații în ograda altora pe online🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣”, a scris cântăreața.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: