Redactia.ro
Home » Monden » Anna Lesko, ipostaze fierbinți într-un nou videoclip. Artista s-a dezlănțuit!

Anna Lesko, ipostaze fierbinți într-un nou videoclip. Artista s-a dezlănțuit!

Ana Lesko se bucură din nou de succesul de altădată. În ultima vreme, scoate piesă după piesă și nu oricum, ci în ipostaze care stârnesc imaginația bărbaților. De data aceasta, apare într-un videoclip în timp ce se săruta în cadă cu un fost concurent de la Puterea Dragostei.

Ana Lesko, ipostaze fierbinți în noul ei videoclip

Ana Lesko arată tot mai bine la cei 41 de ani. În videoclipurile sale muzicale apare în ipostaze care îi scot formele apetisante în evidență. Așa s-a întâmplat și la ultimele filmări pentru lansarea unei noi piese. Mai mult, apare cum se sărută în cadă cu un fost concurent de la Puterea Dragostei, informează spynews.ro.

În noul videoclip al Anei Lesko, filmat cu Bogdan Mocanu, fost concurent al emisiunii ”Puterea Dragostei”, cei doi apar aproape goi într-o cadă. Pe lângă asta, Ana Lesko și Bogdan Mocanu se ating tandru și la un moment dat se sărută. Frumoasa vedetă apare în imagini și cu un decoleteu adânc din care tânărul abia dacă își mai poate lua ochii.

Anna Lesko și Bogdan Mocanu, ipostaze fierbinți în noul videoclip

Cum a ajuns Ana Lesko în România

Ana Lesko este originară din Republica Moldova, iar la vârsta de 16 ani a venit pentru prima dată în România. Inițial a lucrat aici ca dansatoare, a povestit artista într-un interviu pentru Viva.ro.

”Când m-am hotărât să rămân în România, pentru părinții mei a fost un șoc. A fost ceva cumplit pentru ei, mai ales că eu vin și dintr-o zonă în care educația era mai rigidă. (…) Eu am venit în România să cos costume pentru fete și așa am început să dansez. Am rămas aici. O perioadă scurtă de timp am stat la Constanța, apoi m-am mutat în București, unde am început facultatea“, a mărturisit artista, potrivit sursei citate.

Mai mult, Ana Lesko a mărturisit în același interviu, că la 17 ani și jumătate a pus pentru prima oară piciorul într-un club, în România.

„Ca să înțelegi, eu nu am văzut un club toată adolescența mea. Am văzut prima oară un club când am venit în România. Eram într-o relație și partenerul meu de atunci m-a dus pentru prima dată într-un astfel de loc. Până la 17 ani și jumătate nu intrasem în niciun club“, a spus Anna Lesko.

Atunci când a luat decizia de a se muta în România, artista nu știa limba română. Fapt care a cam pus-o în dificultate. Cu greu i-a convins pe părinții ei să o lase să se stabilească definitiv la noi în țară. Ea este mulțumită de decizia luată, privind la felul cum au evoluat lucrurile.

„Nu vorbeam limba română, doar rusa și, din punctul ăsta de vedere, mi-a fost foarte dificil. Așa am reușit să-i conving pe ai mei să mă lase să stau în România. Mama venea la mine foarte des, de două ori pe lună. Acum, când mă uit în urmă, a fost o decizie foarte bună că am venit aici, pentru că am avut alte perspective în România“, a mai declarat Lesko.

Într-un alt interviu, Ana Lesko a dezvăluit că și-a pierdut virginitatea la aproape 18 ani.

”Mi-am pierdut virginitatea la 18 ani… aproape 18. Primul sărut a fost la 16 ani”, a spus artista.

Ana Lesko este divorțată, momentan, și are un copil cu fostul soț.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: