Redactia.ro
Home » Monden » Anna Lesko l-a șocat pe Cătălin Măruță! Ce a zis în direct vedeta: ”Îmi vine să…”

Anna Lesko l-a șocat pe Cătălin Măruță! Ce a zis în direct vedeta: ”Îmi vine să…”

Anna Lesko l-a șocat pe Cătălin Măruță

Anna Lesko a fost invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță. Cântăreața l-a șocat pe prezentator cu o cerință neobișnuită. Măruță a mărturisit că nimeni nu i-a mai cerut asta până acum. 

Anna Lesko l-a șocat pe Cătălin Măruță

Anna Lesko a acceptat provocarea pe care Cătălin Măruță o are implementată de ceva timp la emisiune. Aceasta a trebuit să răspundă la câteva întrebări și să mănânce sos iute dacă nu vrea să se afle ce a fost întrebată. În timpul jocului, Cătălin Măruță a fost surprins să audă că Anna Lesko îl roagă ceva, scrie playtech.ro.

Vedeta a fost compleșită încă de la începutul jocului. Dacă a rezista la primele întrebări și a mâncat iute pentru a nu se afla despre ce e vorba, ei bine la final a dat multe lucruri din casă. Sinceritatea ei nu s-a oprit aici, pentru că Anna Lesko a avut o cerință neobișnuită.

După ce a citit prima întrebare, i-a spus lui Măruță că are nevoie să folosească o toaletă. ”Îmi vine să fac pipi”, a spus Anna Lesko. Prezentatorul TV a fost foarte șocat și i-a spus: ”Nu mi-a zis nimeni așa ceva. Nu am mai auzit asta în direct”. 

Cine a fost cel mai priceput partener la amor

Anna Lesko a fost foarte emoționat încă de la început. La intrarea în platou, cântăreața i-a luat mână lui Măruță și i-a pus-o în dreptul inimii sale, pentru a vedea cât de agitată este. După ce s-a mai liniștit și a început jocul, artista a crezut că poate ține secrete întrebările prezentatorului.

La primele două nu a dorit să răspundă, afirmând că ”oricum nu au legătură și nu se poate citi așa ceva”. În schimb, chestionată despre fostele relații, a fost de acord să i se citească întrebarea, fără să ezite. Atunci când a fost întrebată care din foștii ei iubiți s-a priceput cel mai bine la amor, Anna Lesko a avut de ales din trei nume: Marian Ionescu, Codin Maticiuc și Irinel Columbeanu. Anna Lesko nu a ezitat și a răspuns sincer și direct. Aceasta îl consideră pe Codin Maticiuc cel mai priceput bărbat în ale amorului.

De asemenea, provocată să spună trei locuri inedite în care a făcut amor, a răspuns rapid: în avion, în pădure și în casa părintească.

Astista este o femeie foarte dorită de bărbați, astfel că la întrebarea: ”Există un barbat din showbiz sau din afaceri căruia i-ai făcut avansuri și te-a refuzat?”, Anna Lesko răspuns: „Nu există!”. Chiar dacă regula emisiunii impune invitațiilor să nu folosească această variantă, Cătălin Măruță a fost de acord de această dată, afirmând că „aici se poate folosi. E vorba de Anna Lesko totuși”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: