Redactia.ro
Home » Monden » Scene șocante cu Anna Lesko și Iancu Sterp! Cei doi au fost surprinși în ipostaze indecente

Scene șocante cu Anna Lesko și Iancu Sterp! Cei doi au fost surprinși în ipostaze indecente

Anna Lesko și Iancu Sterp

Anna Leskp șochează din nou! Vedeta apare în noul său videoclip alături de Iancu Sterp de la Puterea Dragostei. Cei doi apar în ipostaze senzaționale, desprinse parcă din filmele pentru adulți. Iancu Sterp este fratele mai mic al artistului Culiță Sterp, solist cu care Anna Lesko a colaborat.

Scene șocante cu Anna Lesko și Iancu Sterp! Cei doi au fost surprinși în ipostaze indecente

Anna Lesko a scos videoclipul piesei „Place’. Concurenta de la emisiunea Ferma, a filmat alături de Iancu Sterp, Emily Burghelea și RA. Cei treo au apărut în ipostaze indecente. Noua melodie a artistei este despre dorința, provocare și multă pasiune. În videoclip au loc atingeri fierbinți între Anna Lesko. Cei doi mimează scene de sex și atmosfera a fost cu siguranță una incendiară. „Alex Ceaușu și Costi Ioniță nu contenesc să mă uimească cu resursele lor de inspirație. Zici că se trezesc în fiecare dimineață updatați la noile cerințe din industria muzicală. Sunt parcă și mai creativi ca oricând altcândva. Și uite așa am primit un telefon într-o după-amiază să vin în studio. Zis și făcut. Mi-a plăcut propunerea, am înregistrat pe loc partea mea din piesă. Filmările au decurs într-o atmosfera extrem de hot (râde). Era atât de multă senzualitate și încărcătură, încât aveai impresia că vor exploda oglinzile și platoul de filmare din pricina protagoniștilor (râde). Din punctul meu de vedere, Place reflectă atracția la toate nivelurile și multă senzualitate. Îți deschide porțile către un joc al seducției unde jucătorii știu să joace cartea‘, povestește Anna Lesko.

Anna Lesko, avansuri în direct, la Ferma

Andrei Stoica a câștigat dreptul de a trimite un filmuleț familiei sale, în timp ce se afla la Ferma și a reușit să uimească pe toată lumea cu modul în care a prezentat-o Annei Lesko soției sale. Prezentatoare emisiunii i-a dat un telefon mobil cu care a făcut un filmuleț pentru cei de acasă, iar acesta a vorbit foarte frumos despre frumoasa artistă, Anna Lesko. „Să o stimezi, să o respecți! Mi-a spălat, mi-a făcut masaj’, i-a transmis Andrei Stoica soției sale, în imaginile în care apărea Anna Lesko. Ulterior, Mihaela Rădulescu i-a provocat pe concurenți să numească preferații lor din Ferma, iar Anna a declarat ce calității au bărbații din Ferma. George Piștereanu și Andrei Stoica au primit cele mai multe complimente din partea blondinei. Mihaela Rădulescu i-a cerut să nominalizeze doar un singur băiat cu care ar pleca acasă, iar aceasta l-a nominalizat pe Andrei. ‘Andrei Stoica, George și George. Din ei trei aș face ceva. De George Burcea îmi place foarte, foarte mult din foarte multe puncte de vedere. Bă, îmi place bărbatul din el! Îmi plac mâinile lui mari’, a mai spus Anna Lesko.

Anul trecut, Anna Lesko s-a despărțit de tatăl copilului ei, Adrian Neniță, cunoscut drept DJ Vinnie, după o relație de opt ani. Totuși, Anna a fost nemulțumită de împărțirea bunurilor dobândite, în timpul căsniciei, dar și de termenii legați de petrecerea timpului cu fiul lor, Adam, în vârstă de 7 ani. Moldoveanca l-a dat în judecată pe fostul soț, dorind ca problemele să fie rezolvate ca la carte, de către o instituție abilitată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: