Redactia.ro
Home » Monden » Anna Lesko, în videoclipul lui Jennifer Lopez! Cum a dat solista lovitura

Anna Lesko, în videoclipul lui Jennifer Lopez! Cum a dat solista lovitura

Ana Lesko a dat marea lovitură! Solista a apărut într-un videoclip al lui Jennifer Lopez. Mai exact, în piesa în care vedeta internațională cântă alături de Maluma, ”PaTI”.

Ana Lesko a intra în atenția echipei lui Jennifer Lopez

Ana Lesko a apărut în noua piesă a faimoasei artiste, Jennifer Lopez, ”PaTI”, pe care o interpretează alături de Maluma. Reușita Anei Lesko se datorează celebrei aplicații, Tik-Tok, informează click.ro

Mai exact, staff-ul lui Jennifer Lopez a realizat un filmuleț, cu noua piesă, „PaTI”, cu cele mai interesante momente, în care fanii dansează. Ulterior, videoclipul a  urcat pe canalul oficial de YouTube al lui JLo. Printre norocoșii care se află în acest colaj, este și Ana Lesko. Ea apare cum dansează pe celebra piesă a cântăreței.

Cum s-a filmat Ana Lesko

Ana Lesko este unica vedetă din țară care se bucură de această ocazie. În videoclipul care a fost ridicat pe canalul de youtube al lui JLO, Ana Lesko apare cum dansează lasciv pe celebra piesă, în timp de frământă aluat pentru pânie. Filmarea a fost făcută în bucătăria. Odată cu această șansă, numărul urmăritorilor de pe rețelele de socializare ai lui Anei Lesko au crescut. În videoclipul de mai jos, Ana Lesko apare la minutul 0,55.

La cei 41 de ani, Ana Lesko arată senzațional. Ana Lesko și-a arătat, de curând, latura sensibilă, în cadrul unei emisiuni și a început să plângă de dorul băiețelului ei.

”Am acumulat o sumedenie de emoții pe care nu le-am trăit niciodată. Oricând cât am fost separată de Adam am ținut legătură cu el prin telefon, ne vedeam, vorbeam măcar puțin cât să-i aud vocișoara aia și să mă întrebe ceva în rusă, să-mi zică dacă-l doare ceva, dacă are nevoie de ceva. Mamele înțeleg ce zic, sunt sigură, până și tații”, a declarat Anna Lesko la o emisiune de televiziune.

Ana Lesko este și concurentă a emisiunuu Ferma, unde se zvonește că este cel mai bine plătită dintre participanți. Până acum a obținut 27.000 de euro.

Ana Lesko, împreună cu Alex Bodi?

S-a zvonit în ultima vreme cum că Ana Lesko ar avea o relație cu fostul soț al lui Bianca Drăgușanu, Alex Bodi. Presupul om de afaceri, care a fost ridicat, recent, de procuorii DIICOT, pentru proxenetism și trafic de persoane, ar fi comentat în dreptul unei poze cu artista.

Alex Bodi i-a scris un mesaj poate…prea îndrăzneț, pe care cântăreața l-a ignorat: ” “Când vreau să iau o pauză de Bianca, la tine vin. Ești prea periculoasă… am ce învăța de la tine”, a scris Bodi, semn că…i s-au cam aprins călcâiele după frumoasa blondină.

Cu toate acestea, Ana Lesko a fost prinsă și în ipostaze mai puțin plăcute. Ea s-a îmbătat în cadrul emisiunii Ferma și a făcut un gest controversat de fani . Cântăreața s-a frecat la propriu cu fundul de fața lui George Pistereanu, care de altfel nu s-a arătat deloc deranjat de vedetă!”A fost cea mai frumoasă seară, au fost cele mai frumoase momente de când sunt în Fermă. Ne-am distrat foarte tare” a declarat Viviana Sposub, în seara respectivă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: