Redactia.ro
Home » Monden » Anna Lesko s-a pozat cu sânii la vedere! Fanii au rămas șocați de corpul vedetei

Anna Lesko s-a pozat cu sânii la vedere! Fanii au rămas șocați de corpul vedetei

Anna Lesko s-a pozat cu sânii la vedere

Anna Lesko și-a șocat din nou fanii de pe rețelele de socializare. Cântăreața s-a pozat cu sânii la vedere în ciuda zăpezii care s-a așternut astăzi.

Anna Lesko s-a pozat cu sânii la vedere

Spre deliciul fanilor săi, vedeta a postat din nou o fotografie care să-i arate formele sexy. De asemenea, fiind are sărbătoare astăzi, cei care și-au sărbătorit ziua de nume au considerat gestul artistei ca un cadou suculet.

Chira dacă este trecută de 40 de ani, Anna Lesko are un corp de invidiat și nu se rușinează să-l arate în cele mai provocatoare ipostaze, potrivit spynews.ro.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Lesko Official (@anna_lesko)

Deși fotografia Annei Lesko este mai mult una care ar descrie o zi caniculară de vară, aceasta și-a îndemnat fanii în descriere să iasă afară la zăpadă.

”Hai afară la zăpadă”, și-a îndemnat ea fanii, în descrirera fotografiei.

Ținuta artistei pentru o așa vreme este nepotrivită. În loc de geacă groasă și mănuși, Anna Lesko a purtat doar o cămasă descheiată, care i-a lăsat la vedere sânii voluptoși.

Vedeta apare în ultima sa fotografie postată pe Instagram, ciufulită, îmbrăcată cu o cămașă de culoare albă, pentru a se asorta cu fulgii de nea, cu o broderie de dantelă, delicată, la mâneci. În contrast, în partea de jos, vedeta poartă doar o pereche de chiloți de culoare neagră, cu talie înaltă. Totuși, aceștia îi lasă la vedere abdomenul foarte bine lucrat.

Cei mai mulți dintre fanii ei au lăsat comentarii la fotografia postată, șocați de aspectul ei fizic foarte sexy. Mulți au fpcut legătura cu Sfântul Andrei, iar alții cu zăpada așternută din Capitală. Înainte de a posta această fotografie, Anna Lesko s-a lăudat fanilor săi și cu faptul că seste o gospodină desăvârșită. Astfel, cântăreața, parcă reușește să creeze portretul femeii perfecte: frumoasă, dar și bună bucătăreasă.

”Cine mănâncă bunătățile pe care le prepari ? Ca să rămâi cu asemenea corp”, este întrebarea unui fan.

Anna Lesko, ipostaze fierbinți într-un nou videoclip

În videoclipurile sale muzicale apare în ipostaze care îi scot formele apetisante în evidență. Așa s-a întâmplat și la ultimele filmări pentru lansarea unei noi piese. Mai mult, apare cum se sărută în cadă cu un fost concurent de la Puterea Dragostei.

În noul videoclip al Annei Lesko, filmat cu Bogdan Mocanu, fost concurent al emisiunii ”Puterea Dragostei”, cei doi apar aproape goi într-o cadă. Pe lângă asta, Anna Lesko și Bogdan Mocanu se ating tandru și la un moment dat se sărută. Frumoasa vedetă apare în imagini și cu un decoleteu adânc din care tânărul abia dacă își mai poate lua ochii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: