Redactia.ro
Home » Știri » ANPC, controale masive la restaurante. Inspectorii se așteaptă la calitate și servicii corecte de Sfânta Maria

ANPC, controale masive la restaurante. Inspectorii se așteaptă la calitate și servicii corecte de Sfânta Maria

ANPC: 5 restaurante din centrul Capitalei au fost închise pentru mizerie și alte 9 au fost sancționate

ANPC, controale masive la restaurante. Inspectorii se așteaptă la calitate și servicii corecte de Sfânta Maria!

Cel mai aglomerat weekend prelungit din 2023

Se anunță a fi cele mai aglomerate zile din acest an, în special pe litoral. Minivacanța de Sfânta Maria se așteaptă să aducă nu mai puțin de 110.000 de turiști la malul mării. Rezervările au fost făcute pentru întregul august, cu peste 95% din unitățile de cazare complet ocupate.

Linia litoralului românesc a devenit sufocată cu ocazia minivacanței de Sfânta MariaOamenii din întreaga țară sunt dornici să-și petreacă mini-vacanța de Sfânta Maria pe plajă. Cazarea cea mai accesibilă începe de la 211 lei pe noapte în Eforie Nord.

În Mamaia, plajele sunt înghesuite, iar hotelierii sunt rezervați pe tot parcursul lunii august datorită fluxului de turiști în întreaga regiune de coastă. Deși mulți au ales Mamaia și Eforie Nord, stațiuni precum Neptun, Venus și Costinești sunt, de asemenea, foarte solicitate datorită ofertelor all-inclusive.

ANPC, controale masive la restaurante

Potrivit operatorilor din industria turismului, acestea vor fi cele mai aglomerate zile de până acum, pe litoral.

Cu toate acestea, numerele ridicate nu se limitează doar la malul mării. În regiunile montane ale Poiana Brașov și Bucovina, aceeași agitație caracterizează minivacanța de Sfânta Maria. O noapte de cazare în Gura Humorului, de exemplu, costă între 300 și 500 de lei, potrivit Playtech.

În contextul acestor circumstanțe, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului (ANPC) a inițiat inspecții în localurile din stațiunea Băile Herculane. Aceasta vine în urma unui incident în care tavanul unui restaurant s-a prăbușit în timpul unei petreceri, determinând inspectorii să descopere bucătării insalubre și depozitarea necorespunzătoare a alimentelor, așa cum a raportat profit.ro.

Vigilența ANPC în asigurarea siguranței și calității localurilor în aceste perioade aglomerate este extrem de importantă. Incidentul recent din Băile Herculane reamintește cu putere de importanța menținerii standardelor corespunzătoare în industria ospitalității.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: