Redactia.ro
Home » Știri » Antena 1 a dat lovitura! Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu vor fi asistați de un bucătar celebru la Chefi la Cuțite. Cine este noul membru al echipei

Antena 1 a dat lovitura! Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu vor fi asistați de un bucătar celebru la Chefi la Cuțite. Cine este noul membru al echipei

GALERIE FOTO (2)

În fiecare sezon, emisiunea culinară „Chefi la Cuțite” aduce surprize și momente pline de tensiune în lumea gastronomiei. Pentru sezonul 12, fanii vor fi bucuroși să afle că există schimbări în echipă. Celebra emisiune de pe Antena 1 își extinde familia, adăugând un nou membru remarcabil. Astfel, în acest sezon, Chefi își vor avea propriul asistent – un fost concurent care a reușit să cucerească publicul încă din sezonul său de debut.

Începând cu toamna acestui an, telespectatorii emisiunii „Chefi la Cuțite” vor avea privilegiul să îl vadă într-un nou rol pe Rikito Watanabe, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți din sezonul 9 al acestei competiții culinare. În fiecare săptămână, începând cu 2 septembrie, Rikito Watanabe va aduce prospătura și entuziasmul său pe platoul emisiunii, contribuind la atmosfera captivantă și provocatoare a show-ului.

Echipa Chefi la cuțite devine mai puternică

Cu numele „Hai la masă, România!”, echipa „Chefi la Cuțite” își deschide ușile către o nouă aventură culinară. În sezonul 12, alături de bucătarii consacrați Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, Rikito Watanabe se alătură pentru a completa un grup de adevărați profesioniști în gastronomie. Telespectatorii vor avea parte de momente pline de savoare, pasiune și excitație în timp ce Chefi și asistentul lor își împărtășesc cunoștințele și abilitățile cu publicul larg.

Rolul lui Rikito Watanabe în emisiune este unul esențial și variat. El va fi alături de Chefi în toate provocările, de la probele pentru amulete la jocurile și momentele de relaxare din camera dedicată bucătarilor celebri. Felul în care va influența evoluția concursului rămâne un mister intrigant, care va trebui descoperit de către telespectatori. Fostul concurent revine în calitate de asistent, aducând cu el entuziasmul și experiența sa din competiție, dar și dorința de a învăța și a contribui la succesul celorlalți bucătari.

Rikito Watanabe a demonstrat în sezonul 9 că are pasiune, determinare și abilități remarcabile în bucătărie. Acest nou capitol din cariera sa în gastronomie vine cu provocări și surprize în egală măsură. Cum se va descurca în noul său rol de asistent al celor trei jurați și cum îi va influența prestația pe aceștia, rămâne să fie descoperit. Una este sigură: privitorii vor fi captivați de evoluția lui Rikito într-un rol cu totul nou.

”Noul meu job la Chefi la cuțite mă face foarte fericit – este ca un vis devenit realitate. Dar, în același timp, trebuie să recunosc că am cele mai mari emoții”, a declarat Riki.

Se dă o nouă luptă între Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu

În timp ce Rikito Watanabe își va asuma rolul de asistent, Chefi rămân fideli obiectivului lor de a găsi și de a promova talentele culinare ale României. Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu sunt hotărâți să demonstreze că au tot ce le trebuie pentru a câștiga, iar Sorin Bontea vizează o a treia victorie consecutivă. Echipa „Chefi la Cuțite” este pregătită să impresioneze și să inspire, iar sezonul 12 se anunță a fi unul plin de momente remarcabile în lumea gastronomiei românești.

”Riki a fost în echipa mea, sunt feblețea lui. Și mie îmi place foarte mult Riki și țin foarte mult la el”, a declarat Chef Bontea.

”Cel mai înfocat adept al lui Sorin Bontea din istoria noastră ne va fi asistent. În același timp, Riki este un băiat pe care eu îl apreciez extraordinar de mult pentru sinceritatea și onestitatea lui”, a spus Chef Dumitrescu.

”Ne mărim familia, ceea ce e un lucru foarte frumos. Dar nu pot să nu mă gândesc că… Riki va juca rolul de agent secret al lui Bontea ca să ne saboteze pe noi. Dacă îi lipsea ceva acestei emisiuni pentru momentele din culise, din camera de relaxare, acest ceva e Riki. Ce se întâmplă acolo e de Doamne ferește, veți vedea!”, a fost părerea lui Chef Scărlătescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: