Redactia.ro
Home » Știri » Antena 1 și PRO TV sunt din nou la cuțite! Plecarea celor trei chefi, Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu, a generat un întreg scandal

Antena 1 și PRO TV sunt din nou la cuțite! Plecarea celor trei chefi, Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu, a generat un întreg scandal

În urmă cu câteva săptămâni, fanii emisiunii „Chefi la Cuțite” au fost surprinși să afle că cei trei jurați emblematici, Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu, nu și-au mai făcut apariția la filmările show-ului culinar de la Antena 1. Cu toate că aceștia au invocat starea de oboseală drept motiv pentru absența lor, situația a luat o întorsătură neașteptată odată cu anunțul oficial al Antenei 1 privind despărțirea de cei trei bucătari. Astfel, s-a deschis o nouă pagină în culisele televiziunii, cu zvonuri despre o posibilă mutare a celor trei la Pro TV și cu amenințări de acțiuni legale.

Odată cu anunțul despărțirii, au început să circule zvonuri cu privire la interesul Pro TV-ului pentru cei trei foști jurați. Se vorbea chiar despre o posibilă venire a lor în emisiunea „MasterChef”, iar această speculație nu părea să fie lipsită de temei, având în vedere că emisiunea de la Pro TV trecea printr-o perioadă destul de grea.

Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, doriți cu ardoare la Pro TV

Sursele interne au indicat că rezolvarea conflictului ar putea veni de la cei trei protagoniști. Potrivit informațiilor, Pro TV ar fi plătit deja taxa anuală pentru rezervarea formatului emisiunii, avându-l în portofoliu. Cu toate acestea, situația nu este încă certă, iar derularea emisiunii la Pro TV este încă în impas, conform informațiilor furnizate de Cancan.

Soluția la această situație dificilă a postului  cu sediul în „Pache Protopopescu” ar putea veni din partea lui Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu. Cu toate acestea, există puține șanse ca aceștia să părăsească Antena 1 fără a suporta cheltuieli semnificative. Se estimează că rezilierea contractelor ar putea implica sume care ajung până la 1 milion de euro, conform informațiilor oferite de sursa citată anterior.

Antena 1 ar putea da în judecată PRO TV

În plus, conducerea Antenei 1 nu pare dispusă să cedeze ușor. Negocierile sunt în curs cu cei trei bucătari celebri pentru a-i menține în calitate de jurați la „Chefi la Cuțite”. În caz contrar, dacă aceștia aleg să plece, vor fi nevoiți să plătească penalități substanțiale.

De asemenea, Pro TV nu scapă de potențialele probleme legale, întrucât Antena 1 a emis o notificare amenințând cu acțiuni în instanță în cazul începerii negocierilor cu cei trei foști jurați. Astfel, conflictul dintre cele două posturi de televiziune se adâncește, iar soluția pare să fie departe de a fi găsită.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: