Redactia.ro
Home » Monden » Antonia are probleme de sănătate. Artista și-a anulat toate concertele

Antonia are probleme de sănătate. Artista și-a anulat toate concertele

GALERIE FOTO (2) Antonia are probleme de sănătate

Antonia are probleme de sănătate. Artista și-a îngrijorat fanii după ce a anunțat că și-a anulat toate concertele din cauza problemelor de sănătate. Antonia a făcut anunțul trist pe rețelele de socializare.

Antonia are probleme de sănătate. Artista și-a anulat toate concertele

Antonia are probleme de sănătate. Este una dintre cele mai apreciate artiste din România, fiind considerată cea mai frumoasă cântăreață din țară. Recent, Antonia și-a întristat fanii după ce a făcut un anunț surprinzător pe rețelele de socializare. Iubita lui Velea și-a anulat concertul pe care trebuia să îl susțină în noaptea de Revelion. Artista a mărturisit că se confruntă cu niște probleme de sănătate. „Dragii mei, din motive de sănătate nu voi putea fi alături de voi de Revelion să petrecem împreună și îmi pare foarte rău! Sper să ne vedem în 2022! La mulți ani și distracție plăcută!”, a scris celebra cântăreață, la secțiunea e stories de pe Instagram.

Cântăreața nu a oferit mai multe detalii cu privire la starea sa de sănătate. Potrivit Cancan.ro, artista s-ar fi infectat cu noul coronavirus. Momentan, iubita lui Velea nu a oferit informații despre acest lucru.

Antonia, probleme de sanatate

Antonia a izbucnit în lacrimi

Antonia a trecut printr-o dramă și a fost mereu judecată de cei care o urmăreau în mediul online. Invitată în podcast-ul Amaliei Năstase, Antonia a vorbit despre hate-ul pe care și l-a luat pentru că nu și-a botezat copiii. Până în prezent, Akim și Dominic poartă numele lui Vincenzo Castellano, fostul soț al Antoniei, deși erau ai lui Alex Velea.

Cântăreața a mărturisit că a fost mereu judecată de internauți, iar mulți dintre ei i-au spus că va arde în iad și că i se va întâmpla lucruri rele pentru nu-și botează copiii. „Eu nu mi-am botezat copiii nici până în ziua de aziPentru că aveau alt numele. Nu purtau numele lui Alex. Mă judeca lumea. Îmi spunea că o să ard în iad, că o să ni se întâmple lucruri rele, că trăim în păcat. Că nu vreau să-i botez. Cum să crezi așa ceva… tu nu cunoști situația mea. Am vrut să termin treaba cu divorțul și am vrut să încep de la 0 cu nunta. Să iau numele lui și copiii la fel”, a mărturisit Antonia plângând.

În acest an, Antonia a divorțat de tatăl fiicei sale, iar anul următor își dorește să se căsătorească cu Alex Velea. Momentan acest lucru nu poate avea loc, din cauza restricțiilor impuse în contextul pandemiei.”Antonia vreau să-ți mulțumesc pentru toți anii în care m-ai făcut fericit și vreau să-ți spun dacă vrei să fi soția mea”, i-a spus Alex Velea Antoniei.

Velea și Antonia se pot mândri cu o familie minunata. Antonia a adus pe lume trei copii. Vedeta nu mai are posibilitatea de a face și al patrulea copil, în condițiile în care artista a trecut deja prin trei operații de cezariană. Alex a declarat că a avut emoții atunci când Akim, mezinul familiei a venit pe lume. Cu toate astea, micuțul s-a născut perfect sănătos.”Nu mai putem să facem, ne-am legat trompele. S-a închis prăvălia, nu mai. Deja are trei cezariene, nu mai e indicat, cu cea de-a treia sarcină m-am riscat puțin, dar Slavă Domnului Akim e bine”, a spus Velea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: