Redactia.ro
Home » Știri » ANTONIA din nou însărcinată? Fotografia care o dă de gol

ANTONIA din nou însărcinată? Fotografia care o dă de gol

Incredibil! Antonia a părăsit scena! Artista și-a înjurat fanii

Fanii au luat-o razna la vederea unei fotografii care o înfățișează pe Antonia cu burtica proeminenta la vedere. Fotografia cu pricina a apărut pe Instagram, motiv suficient ca lumea să se întrebe dacă Antonia este însărcinată cu cel de-al patrulea copil. Cântăreața însă a explicat cum stau lucrurile defapt.

Antonia este o prezență constantă pe radiourile și televiziunile muzicale din Romnia, iar fiecare apariție este atent verificată înainte de publicare. Probabil că așa se explică și fotografia postată la rubrica de filmulețe scurte de pe Instagram, menită să încingă spiritele printe internauți.

Daniel Buzdugan cu mâna pe burtică de graviduta a Antoniei

Vestea că Antonia ar fi însărcinată, din nou, ar fi circulat destul de repede pe internet. Însă, după cum menționează și Antonia în fotografie, aceasta este doar o amintire frumoasă, de pe vremea când era însărcinată cu cel de-al doilea băiat, Akim. Antonia este o prezență constantă pe radiourile și televiziunile muzicale din Romnia, iar fiecare apariție este atent verificată înainte de publicare. Probabil că așa se explică și fotografia postată la rubrica de filmulețe scurte de pe Instagram, menită să încingă spiritele printe internauți.

Cântăreața se declara fericită

Chiar dacă se află în continuare în dispute cu fostul soț, italianul Vincenzo Castellano, Antonia își poate vedea  linistita fetița, pe frumoasa Maya, în vârstă de 8 ani. „Oficial sunt cea mai fericită”, scria artista în urmă cu un an pe rețelele de sociale, în dreptul fotografiei cu cei trei copii.

Povestea de dragoste dintre Antonia și Alex Velea a fost la început ascunsă de privirile celor curioși, mai ales că artista era încă în procedura de divorț cu fostul soț, Vincenzo Castellano. Însă, când lucrurile s-au mai liniștit și când cei doi au aflat că vor deveni părinți, Antonia și Velea au decis să nu se mai ascundă, ba chiar să își oficializeze relația.

Antonia și Alex Velea au împreună doi copii, pe Dominic în vârstă de 5 ani și Akim, în vârstă de 3 ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: