Redactia.ro
Home » Monden » Antonia este însărcinată cu al patrulea copil? Fotografia care i-a făcut pe fani să se întrebe

Antonia este însărcinată cu al patrulea copil? Fotografia care i-a făcut pe fani să se întrebe

GALERIE FOTO (4)

O fotografie recent postată de Dani Oțil în mediul online, în care apare Antonia, i-a făcut pe fani să se întrebe dacă nu cumva artista este însărcinată a patra oară. Iată care a fost detaliul care le-a sărit în ochi internauților!

Antonia este însărcinată cu al patrulea copil?

Este mamă a trei copii și întotdeauna a spus că și-ar dori o familie mare, așa că mulți fani s-au întrebat dacă nu cumva artista este din nou însărcinată. Totul a pornit de la o fotografie pe care Dani Oțil a postat-o pe rețelele de socializare și-n care apare îndrăgita artistă. În imaginea respectă, Antonia pozează din lateral, iar cămașa pe care o poartă creează o iluzie în jurul taliei. Mulți s-au grăbit, așadar, să speculeze că aceasta ar fi însărcinată cu al patrulea copil.

”Oare are bebe Antonia?”, a fost una dintre întrebările adresate de fanii săi, în secțiunea de comentarii. Momentan, însă, artista n-a dorit să comenteze în niciun fel aceste speculații apărute în mediul online.

Alex Velea: „Sănătate nu îi mai permite”

În ciuda zvonurilor apărute acum, partenerul de viață al Antoniei a declarat cu o altă ocazie că aceasta n-ar mai putea rămâne însărcinată. La acea vreme, Alex Velea a menționat că starea de sănătate nu i-ar mai permite să ducă la bun sfârșit o sarcină. „Sănătatea nu îi mai permite iubitei mele să facem al patrulea copil. Grupa de sânge nu îi mai permite treaba asta. Și cu siguranță copilul ar avea de suferit și nu vreau să se întâmple asta sau să riscăm. Și zic că avem trei copii…e ok”, a declarat cântărețul într-o emisiune la TV.

Antonia alături de 3 copii ai ei

Amintim că Antonia are o fetiță pe nume Maya, din prima căsnicie, și doi băieți, proveniți din relația amoroasă cu cântărețul Alex Velea. Anul acesta, cei doi artiști au în plan să-și oficializeze relația, dat fiind faptul că divorțul de Vicenzo Castellano s-a pronunțat în 2021.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: