Redactia.ro
Home » Monden » Antonia face anunțul la scurt timp după ce a fost cerută în căsătorie de Alex Velea. Nimeni nu se aștepta: “În legătură cu nunta, nu… ”

Antonia face anunțul la scurt timp după ce a fost cerută în căsătorie de Alex Velea. Nimeni nu se aștepta: “În legătură cu nunta, nu… ”

Tot showbizul a explodat de fericire la aflarea veștii că Antonia a fost cerută în căsătorie de Alex Velea. Însă artista face acum un anunț la care nimeni nu se aștepta, în legătură cu nunta așteptată de toți fanii și prietenii cuplului extrem de apreciat!

Sunt împreună de mai bine de opt ani, iar acum a venit cel mai așteptat moment! Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia! Iar răspunsul a fost un mare DA! Însă se pare că artista încă este șocată de acest moment care a emoționat-o extrem de mult, după cum chiar ea a povestit.

Așa se face că atunci când a fost întrebată de nuntă, a dat un răspuns la care nimeni nu se aștepta.

Antonia, anunțul la scurt timp după ce a fost cerută în căsătorie de Alex Velea: “În legătură cu nunta, nu… “

Alex Velea și-a luat inima-n dinți și a cerut-o de soție pe Antonia, cu care formează un cuplu de mai bine de opt ani și cu care are deja doi băieți extrem de adorabili. Categoric, răspunsul a fost unul afirmativ, așa cum se aștepta toată lumea! Emoția este una extrem de mare pentru Antonia.

Și este clar că a fost luată prin surprindere de cererea de căsătorie a lui Alex Velea, pentru că atunci când a venit vorba de nuntă, artista s-a declarat încă șocată și că nu s-au gândit la nimic încă.

„Suntem extrem de fericită că a sosit acest moment, sunt încă șocată, încă nu mi-am revenit și îl iubesc din tot sufletul meu. Pentru cei care au curiozități în legătura cu nunta, nu ne-am gândit la nimic încă și este ceva personal pentru noi”, a declarat Antonia, pentru cei de la Viva.

Antonia și Alex Velea s-au logodit și vor ajunge în fața altarului după mai bine de opt ani de relație.

Alex Velea a cerut-o de soție pe Antonia

Alex Velea a fost cel care a dat vestea fanilor. Artistul a publicat o poză cu Antonia în care se vede și inelul de logodnă. Aceasta este vizibil emoționată în fotografie.

„A zis «Da»! Ești focul din inima mea! Te iubesc până dincolo de moarte!!!’ a scris Alex Velea pe Instagram după ce a cerut-o în căsătorie pe Antonia.

Și chiar Antonia a comentat la postarea viitorului ei soț: „Daaaaaaaaa o mie de ori!”, a scris artista.

De asemenea, la rândul ei, a publicat un mesaj plin de emoție pe Instagram, însoțit de aceeași fotografie postată de Alex Velea.

„A fost odată ca niciodată o fetiță ce visa la un mic palat alb, un prinț, râsete de copii care să umple castelul și un unicorn în grădină…(ok, treaba cu unicornul nu a devenit realitate), dar restul da, și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți, sfârșit!”, a scris Antonia pe Instagram.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: