Redactia.ro
Home » Monden » Antonia nu se mai abține și rupe tăcerea! Ce spune artista despre crima din Padina, dar și despre reacția fanilor: ”Abia așteaptă lumea”

Antonia nu se mai abține și rupe tăcerea! Ce spune artista despre crima din Padina, dar și despre reacția fanilor: ”Abia așteaptă lumea”

La o petrecere în Padina, județul Dâmbovița, s-a desfășurat o scenă de coșmar care a cutremurat întreaga națiune, un eveniment tragic care a stârnit emoții profunde și întrebări grave despre siguranța și moralitatea în spațiile publice. În mijlocul acestei tragedii, au fost implicați indirect și Alex Velea și Antonia, două dintre cele mai cunoscute figuri din lumea muzicii românești, care au fost prezenți la eveniment pentru a întreține atmosfera. Însă, noaptea de distracție s-a transformat într-o dramă ireversibilă.

Sorin Anghel, în vârstă de 41 de ani, a fost victima unui atac brutal, fiind bătut și atacat cu o macetă de către trei tineri, identificați ca fii ai vrăjitoarei Sidonia. Scenele de violență s-au desfășurat sub ochii îngroziți ai soției sale, care a asistat neputincioasă la moartea lentă a partenerului său, într-o baltă de sânge. Incidentul s-a petrecut în timp ce cuplul încerca să se bucure de o seară de distracție, fără să bănuiască tragedia ce avea să urmeze.

Alex Velea a clarificat legătura cu agresorii

În aceste împrejurări tragice, Alex Velea și Antonia au fost surprinși în fotografii alături de cei care ulterior au fost identificați ca agresori, ceea ce a alimentat speculații și zvonuri nejustificate. În fața acestor acuzații neîntemeiate și a speculațiilor online, Alex Velea a intervenit pentru a clarifica situația, subliniind că, în calitate de artist cunoscut, este obișnuit să facă fotografii cu admiratorii săi, indiferent de context, și că prezența sa la eveniment nu ar trebui interpretată în niciun alt mod.

Incidentul a avut un impact profund asupra familiei sale, aducând suferință și neliniște în viața lor. Antonia, în mod special, a fost profund afectată de întreaga situație, simțindu-se marcată de violența și tragedia neașteptată care a învăluit o noapte ce promitea a fi una de neuitat pentru motive complet diferite. În fața valului de critici și speculații online, artista a simțit nevoia să răspundă, exprimându-și frustrarea și durerea față de cei care au ales să îi condamne pentru simpla lor prezență la eveniment.

„Vă salut din nou. Acesta este ultimul mesaj pe care-l scriu pe această temă. În ultimele zile am suferit și suportat cu greu felul în care lumea (…) m-a jignit atât pe mine cât și pe cei din familia mea. Am spus clar că am aflat de tragedie a doua zi. Soția domnului decedat a declarat că în momentul incidentului eu nu eram acolo”, a explicat Alex Velea, pe internet

Antonia a reacționat dur pe Instagram

Antonia a folosit platformele digitale pentru a-și exprima sentimentele, lansând mesaje puternice împotriva celor care au răspândit zvonuri și au formulat judecăți pe baza unor presupuneri nefondate. Ea a subliniat absurditatea și injustiția de a fi criticată pentru o tragedie pe care nici ea, nici Alex Velea nu au putut-o anticipa sau preveni.

„Abia așteaptă lumea să zică ceva rău de mine, iar de Alex nu mai zic! Mie una sincer îmi pare rău de ei pentru că am învățat că sunt niste oameni nefericiți, plini de ură, invidie și frustrări! Tot ce pot să fac este să mă rog la Dumnezeu pentru ei, pentru că oricum vor exista oameni care o să comenteze Forever și nu avem ce să facem! Păcat de ei, atât zic. Cât timp liber să ai și răutate să stai pe net să îi scrii cuiva ceva rău?”, este unul dintre mesajele postate de Antonia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: