Redactia.ro
Home » Monden » Antonia: „Nu vom mai face copii”. Destăinuri chiar din partea artistei

Antonia: „Nu vom mai face copii”. Destăinuri chiar din partea artistei

Sursa foto: click.ro

Antonia și Alex Velea formează un cuplu foarte îndrăgit în rândul urmăritorilor pe care îi iau. Cei doi artiști au o relație solidă și reprezintă un etalon în show-bizz-ul românesc
Cei doi au un deceniu de când sunt împreună atât la bine cât și la greu, au doi copii împreună, dar s-au implicat și în viața fetiței, Maya din relația cu fostul partener de viață, Vincenzo Castellano, fără să facă diferențe între cei mici.

Antonia a dat detalii în ceea ce privește viitorul familiei, dar și cel profesional într-un interviu acordat celor de la impact.ro

Artista a mărturisit că nu va mai face și cel de-al patrulea copil și că acum, în plan este nunta cu Alex Velea, dar nu a avansat încă cu pregătirile acesteia. Cu ocazia sărbătorilor de Paște cei doi pregătesc o colaborare muzicală pe care o dăruiesc fanilor.

Revenire la normal

Artista povestește cum au început să vină solicitările pentru evenimente, concrete, dar și colaborări odată cu încheierea restricțiilor:

„Cum e revenirea la normal? S-au înmulțit concertele? Cânți și-n afara țării?
Au început să apară concerte și sper să fie tot mai multe, având în vedere că nu mai sunt restricții. De altfel, sunt și super entuziasmată că am lansat noul single ”Una Favela” cu Qodes și mi-aș dori să o cânt peste tot, să ajungă la cât mai mulți oameni. Vibe-ul acestei piese m-a cucerit de la prima ascultare, sună a vară, a libertate. Mă bucur să colaborez cu Qodës, este un producător foarte talentat și sper că ”Una Favela” să vă facă să dansați, să vă distrați. Îmi doresc să fie bine primită și în alte țări din lume, pentru că este foarte catchy.

Nu vor mai face și cel de-al patrulea copil

Antonia este întrebată despre copii. Ea punctează că acum, important este să pregătească nunta cu omul iubit și că nu-și mai doresc alți copii.

„Aveți in plan anul acesta botezul sau nunta?
Ne dorim să facem nunta, dar pentru că până de curând, erau restricții, nu am avansat în mod semnificativ.

Îți mai dorești un copil?
Nu vom mai face copii. Avem trei copii, suntem norocoși, binecuvântați și fericiți în această formulă.

Cât de greu e să fii mamă a trei copii?
Mă bucur de ajutorul și susținerea lui Alexandru în tot ce înseamnă creșterea copiilor, dar și a părinților noștri care ne sunt alături și ne ajută atunci când avem filmări și concerte.”

Alex Velea e un tată extraordinar

În această parte a interviului, cântăreața dă detalii despre Alex Velea în rolul de tată și cum reușesc cei doi să-și întrețină sentimentele vii:

„Cine petrece mai mult timp cu copiii?
Amândoi petrecem timp cu copiii, pentru că amândoi considerăm că este esențial să ne aibă aproape, să ne jucăm, să povestim, să ne uităm la desene, să ne spună cum le merge la școală etc.

Cum este Alex ca și tată?
Alexandru este un tată extraordinar, implicat, iubitor, petrece timp cu ei, îi ia la studio. Amândoi vrem să îi învățăm să fie copii buni, iubitori, respectuoși.

Sunteți împreună de peste un deceniu… Cum mențineți această relație?
Prin iubire, înțelegere, sprijin. Alexandru este pentru mine ”acasă”. Mă ajută de fiecare dată când am nevoie. Îi duce pe copii la școală și grădiniță, uneori mai și gătim împreună. Alexandru și cu mine ne susținem mult unul pe celălalt și cred că acest lucru e esențial.”

Fără certuri în cuplu

Antonia povestește că între ea și Alex Velea nu există certuri serioase care să degenereze. Eid oar de tachinează. Explică că se înțeleg bine pe toate planurile și că vor colabora atât ca familie cât și ca artiști:

„Cine cedează când vă mai și certați, ca-n orice cuplu?
Cedează cel care a început… Certurile însă nu sunt atât de dese și sunt cumva firești, mici ciondăneli ca în fiecare cuplu.

V-ați gândit la o piesă în doi? Tu cu Alex?
Da, bineînțeles, și cu siguranță că atunci când vom simți că e ”the one”, o vom lansa.

Cea mai mare dorință neîmplinită

Cântăreața a povestit că a renunțat la idea de a avea permis de conducere și răspunde la întrebări legate de credință, de decepții și dorințe:

„Ai reușit să-ți iei permisul auto în România?

Nu am mai făcut nimic în acest sens.

Ce faci de Paste? Petreci timp în bucătărie?
De Paște vom petrece alături de familie și de prietenii apropiați. Ca și de Crăciun, părinții noștri sunt cei care se ocupă de pregătirea mâncării care este de fiecare dată delicioasă. Și bineînțeles, mai și comandăm anumite feluri de mâncare pe care ni le dorim.

Tii post?
Nu, nu obișnuiesc să țin post.

Care este cea mai mare decepție avută?
Au fost mai multe decepții, au fost mai multe momente și oameni care m-au făcut să sufăr, m-au dezamăgit și recunosc, acest lucru a lăsat urme în sufletul meu și m-au făcut să îmi piardă încrederea în oameni. Încerc să mă vindec.

Dar cea mai mare dorință a ta încă neîmplinită?
Îmi doresc să am o piesă cunoscută în mai multe țări din lume. S-a întâmplat să am piese care au depășit granițele României și sunt recunoscătoare pentru acest lucru. Dar mi-aș dori un hit și mai mare.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: