Redactia.ro
Home » Monden » Antonia, prima copertă alături de fiica sa. Uite cât de mare a crescut Maya. Care a fost mesajul primit de la Andreea Esca

Antonia, prima copertă alături de fiica sa. Uite cât de mare a crescut Maya. Care a fost mesajul primit de la Andreea Esca

Antonia trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Este mamă a trei copii superbi și recent a fost cerută în căsătorie de Alex Velea. Ultima periodă și-a petrecut-o alături de familie și cu această ocazie a pozat pentru coperta unei reviste alături de fiica sa cea mare. Imaginea a strâns zeci de mii de likeuri, dar stai să vezi ce mesaj a primit de la Andreea Esca.

Antonia, copertă alături de Maya

Antonia se poate declara o mămică împlinită. Are trei copii superbi care au moștenit trăsăturile ei. Pentru mult timp nu a putut să îi fie aproape fiicei sale, deoarece aceasta se afla în Italia în custodia tatălui ei, Vincenzo Castellano. Antonia a încercat de asemena să o țină pe Maya departe de ochii presei, deoarece viața ei amoroasă a detonat mai multe subiecte scandaloase și nu și-a dorit ca fiica sa să fie vulnerabilă. Divorțul dintre ea și milionarul italian a fost unul cu scântei, care a lăsat-o fără custodia fiicei sale.

Acum a crescu, iar Maya este o adevărată domnișoară cu o frumusețe răpitoare. Cum Maya este deja destul de mare, Antonia a decis că este momentul să pozeze alături de fiica sa pe coperta unei reviste. Reacțiile au curs. Zeci de mii de aprecieri a primit Antonia la fotografia publicată pe facebook, dar și multe mesaje. O vedetă importantă de la noi, mai precis Andreea Esca nu a ratat ocazia să îi transmită public un mesaj artistei. „Ce mă bucur Antonia!!„, i-a scris prezentatoarea artistei.

Ce a spus Antonia despre relația cu fiica sa

O dată cu apariția pe coperta revistei Viva, Antonia a acordat și un interviu despre viața ei și relația pe care o are cu fiica sa. Aceasta a fost întrebată dacă i-a fost greu să aibă o relație la distanță cu propriul său copil și cum a afectat-o asta pe Maya. Vedeta a răspuns sincer și a spus că nimic nu a fost ușor, dar acum Maya este destul de mare încât să înțeleagă lucrurile.

Este un subiect delicat și dificil pentru mine. Nu a fost deloc ușor să fiu implicată de la distanță în viața și educația ei. Mai ales că era destul de mică. Acum este mai mare și lucrurile, teoretic, sunt puțin mai ușoare, pentru că înțelege altfel totul. Încerc să îi fiu aproape în toate momentele esențiale din viața ei și merg în Italia. În rest, vorbim mult pe online și sunt aproape de ea așa, oricât de complicat este. Și dureros, de cele mai multe ori. Sunt sigură că se vor așeza lucrurile așa cum trebuie.„, a dezvăluti Antonia.

Ce spunea Alex Velea acum ceva timp despre începutul poveștii de iubire dintre el și Antonia

Alex Velea a povestit că celor doi amorezi nu le-a fost ușor la începutul relației deoarece ambii veneau din căsnicii nefericite cu un bagaj emoțional destul de mare. Speculațiile din presă au fost cele care i-au afectat cel mai mult pe cei doi.

Începuturile relației nu au fost atât de simple. Venim din cupluri nefericite, și eu, și ea. Lumea nu a luat-o ca atare. Ne-au zis ba că i-am stricat eu familia, ba că ea mi-a stricat-o pe a mea, că ne-am creat fericirea pe drama altora, pe nefericea foștilor parteneri. Doar că pe noi nu ne-a interesat asta, ne-am văzut de ale noastre, am stat închiși în casă o perioadă destul de lungă. Nu ne-am uitat în stânga și în dreapta, nu ne-am ghidat după părerea oamenilor, nici dacă a fost bună, nici dacă a fost rea. Ne-am luat după ce ne-a spus inima. Nu suntem nici primii, nici ultimii care vin din relații care s-au destrămat. Au fost greșeli ale tinereții. Antonia e foarte sensibilă. În cariera noastră avem de-a face cu tot felul de persoane. Orice țărănuș care are un telefon te poate face în fel și chip.„, spunea mai de mult Alex Velea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: