Redactia.ro
Home » Monden » Antonia și Alex Velea au răspuns într-un final acuzațiilor în privința agresiunilor față de o tânără

Antonia și Alex Velea au răspuns într-un final acuzațiilor în privința agresiunilor față de o tânără

În urmă cu o săptămână, declarațiile unei tinere zguduiau lumea mondenă. Francesca susținea că a fost agresată de Antonia și Alex Velea. Tânără a făcut mărturisiri șocante care au fost greu de crezut. Cu toate acestea, Antonia și Alex Velea au păstrat tăcerea până ieri. Iată ce au declarat cei doi.

Ce au declarat cei doi artiști 

Francesca le-a adus acuzații de abuz celor doi artiști. Ea a acordat un interviu pentru o publicație mondenă unde a povestit ce a pățit într-un club din Capitală. Se pare că tânăra a fost victima lui Alex Velea și a Antoniei. Ea a mărturisit la acea vreme că se afla la o zi de naștere al unui prieten, iar la aceeași masă au fost prezenți Antonia și Alex Velea. Francesca a relatat că cei doi din neant au început să arate spre ea, iar mai apoi Antonia a început să o jignească, întrebând-o în repetate rânduri dacă face sex anal.

Tânăra a mai  povestit că cei doi artiști erau foarte violenți și Alex Velea a continuat să o scuipe și să o înjure fără motiv, ba mai mult a încercat să o lovească. Francesca a fost foarte speriată din cauza comportamentului celor doi și din cauza faptului că probabil din cauza notorietății acestora nimeni nu a intervenit în conflict, așa că și-a luat geanta și a plecat acasă.

A venit spre mine foarte agresiv ca și cum ar vrea să mă lovească și m-a înjurat de morți. Au mai fost și alte înjurături, dar nici nu mi le mai amintesc. Asta mi-a rămas în minte. În acel moment a intervenit un prieten de-ai lui. Velea doar înjura și venea spre mine. Pentru că mi-a fost frică! Erau foarte agresivi, iar prietenii lor se uitau și nu interveneau. Nu aveam șanse să ripostez. Recunosc că mi-a fost frică! A vorbit cu Antonia, care o întreba și pe ea în continuare, ca și pe mine, dacă face sex anal. Repet, într-un mod foarte trivial. Într-un final m-am hotărât să îmi iau geanta și am plecat. Recunosc că i-am scris Antoniei un mesaj pe Instagram. I-am explicat că nu e în regulă să aibă acest comportament. Mai ales că este mamă a trei copii. Vreau să menționez că singura mea motivație pentru care dau acest interviu este că nu vreau ca oamenii celebri să profite de oamenii de rând doar pentru că au bani și influență. „, declara Francesca la acel moment.

Antonia și Alex Velea au ieșit public abia acum să facă declarații pe marginea acestui subiect. Cei doi au negat vehement orice acuzație le este adusă și au precizat că Francesca doar încearcă să le păteze imaginea. Antonia și Alex Velea au mai precizat că vor acționa în instanță împotriva tinerei, deoarece, spun ei, nu există probe care să dovedească spusele acesteia.

În ultima săptămână s-au făcut numeroase acuzații de bullying la adresa mea și a Antoniei, acuzații nefondate, fără dovezi, cu scop evident defăimător, inițiate de persoane care au ales să creeze un circ mediatic pentru a beneficia de atenție, care au apelat la solidaritate din partea opiniei publice, transformând totul într-o campanie de bullying la adresa noastră.

Am preferat să nu comentăm nimic pe baza acestui subiect și să ne concentrăm pe proiectele noastre și să ne protejăm familia de această situație, însă, din păcate, pentru că bullying-ul îndreptat către noi prin mesaje, comentarii și postări din ce în ce mai agresive, vom acționa în instanță aceste persoane pentru a se putea face dreptate și pentru a lămuri această situație care a dus la un val de ură și de jigniri nemeritate. Noi vom continua să ne focusăm pe proiectele noastre și pe familia noastră, pentru că acestea sunt aspectele fundamentale din viața noastră.„, a fost mesajul publicat de Antonia și Alex Velea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: