Redactia.ro
Home » Monden » Antonio Banderas a fost vrăjit de o româncă! Tânăra l-a cucerit total pe marele actor

Antonio Banderas a fost vrăjit de o româncă! Tânăra l-a cucerit total pe marele actor

GALERIE FOTO (5) Antonio Banderas a fost vrăjit de o româncă! Tânăra l-a cucerit total pe marele actor

Cristina Gheorghe i-a sucit mințile lui Antonia Banderas după ce au petrecut câteva ore pe platourile de filmare! Actrița este aleasă pentru un rol important dintr-o super-producție de cinema. 

Antonio Banderas a fost vrăjit de o româncă! Tânăra l-a cucerit total pe marele actor

Cristina Gheorghe atrage toate privirile acolo unde apare și orice bărbat e gata să-i cadă în plasa seducției. Actrița este foarte talentă, din acest motiv a avut roluri în mai multe producții italienești. Acum, cea numită ”noua Mădălina Ghenea” va juca într-o nouă super-producție de cinema, cu un buget de aproape un milion de euro.

Potrivit cancan.ro, Cristina Gheorghe este una dintre cele două românce distribuite în pelicula prezentată la festivalul de film din Italia, cu lansare și în România. Fotomodel și actriță, fosta soție a milionarului italian Luca Amantea, care deține unul dintre cele mai mari castele private din lume și alte afaceri în sudul Italiei, castelul Aragonese, unde se desfășoară și festivalul de film din Ischia, a revenit în România.

Coproducția românească, în care va juca Cristina Gheorghe, este o comedie demnă de marile ecrane internaționale. Este vorba despre doi hoți de bijuterii rare și o striperiță care fac echipă până în pânzele albe. ”Long Island Club”, scrisă și regizată de Tobi Ibitoye, MarkAzekko, dar și de actorul Tiberiu Harsan.

Cristina Gheorghe și Antonia Banderas au luat masa împreună

Cristina Gheorghe și-a ținut viața privată departe de ochii lumi și a dorit de fiecare dată să fie rezervată cu privire la persoanele cu care se întâlnește. Aceasta a dorit să-și pună cariera pe primul loc și se pare că a reușit, având acum proiecte impresionante. Tânăra a avut diferite apariții în Peninsulă, în Vogue Italia, cât și în diferite producții italienești, cum ar fi ”Acasa tutto bene“, un film regizat de faimosul Gabriele Muccino.

Aceasta l-a cunoscut chiar și pe celebrul actor Antonio Banderas, alături de care a luat cina în cadrul Galei din 2017 a Festivalului din Italia. Tot la acel eveniment avea loc premiera filmului italian “La Fortezza“, prezentat doar la festivaluri, și în care a jucat alături de Fabio De Caro, un actor apreciat în Peninsulă.

În urmă cu șapte ani, Cristina Gheorghe a fost abordată chiar pe stradă de un organizator de evenimente, în Capri. Cristina era alături de mama ei, pentru că și-a petrecut vacanțele de vară acolo, unde părinții ei, mama și tatăl vitreg, au un hotel, dar și o firmă de închiriat mașini, scutere și yacht-uri, în Ischia și Capri.

I s-a propus să defileze, chiar în acea seară, pentru Dolce&Gabbana. Lipseau câteva modele, iar ea a acceptat, având parte de o experiență superbă. Au urmat diferite apariții în Vogue Italia, dar și colaborări importante, de la Rocco Barocco, pentru care a defilat, până la Yamammay, Calzedonia și diferite brand-uri de lenjerie intimă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: