Redactia.ro
Home » Știri » Antonia Banderas, infectat cu COVID-19. Anunțul a fost făcut de actorul în vârstă de 60 de ani

Antonia Banderas, infectat cu COVID-19. Anunțul a fost făcut de actorul în vârstă de 60 de ani

Antonia Banderas are COVID-19

Antonio Banderas a anunțat că a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Actorul în vârstă de 60 de ani și-a petrecut ziua de naștere în izolare. Anuntul a fost făcut chiar de actor pe rețelele de socializare.

Antonio Banderas, infectat cu COVID-19. Anunțul a fost făcut de actorul în vârstă de 60 de ani

Antonio Banderas a anunțat luni că a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Vedeta a postat un mesaj chair de ziua lui pe Instagram în care anunța că este infectat cu COVID-19, fiind obligat să stea în izolare.

Astfel, actorul care a schimbat prefixul pe 10 august, și-a petrecut ziua de naștere în izolare, menționând că își va petrece această perioadă citind.

Potrivit acestuia, starea sa de sănătate este relativ bună, doar că se simte mai obosit decât de obicei. „Sunt convins că mă voi reface cât se poate de repede. Voi profita de această izolare pentru a citi, a scrie şi a continua să-mi fac planuri pentru a da un sens celor 60 de ani recent împliniţi, o vârstă pe care o privesc cu mare dorinţă şi speranţă„, a precizat actorul.

View this post on Instagram

Un saludo a todos. Quiero hacer público que hoy, 10 de Agosto, me veo obligado a celebrar mi 60 cumpleaños siguiendo cuarentena al haber dado positivo de la enfermedad COVID-19, causada por el coronavirus. Me gustaría añadir que me encuentro relativamente bien, solo un poco más cansado de lo habitual y confiado en recuperarme lo antes posible siguiendo las indicaciones médicas que espero me permitan superar el proceso infeccioso que sufro y que a tantas personas está afectando alrededor del planeta. Aprovecharé este aislamiento para leer, escribir, descansar y seguir haciendo planes para comenzar a darle significado a mis recién estrenados 60 años a los cuales llego cargado de ganas y de ilusión. Un fuerte abrazo a todos. Antonio Banderas.

A post shared by Antonio Banderas (@antoniobanderasoficial) on

 

Antonio Banderas va sta 14 zile în izolare

Protagonistul filmului „Masca lui Zorro”, a declarat că în această perioadă de izolare își va face planuri pentru a da un nou sens vieții care începe la 60 de ani.

O să continui să-mi fac planuri pentru a da un sens noii vieți. Vârsta la care am ajuns plin de dorință și de entuziasm„, a mai spus Antonio Banderas.

Actorul nu a precizat de unde s-a infectat cu COVID-19 și nici unde își va petrece perioada de izolare, având în vedere că aceasta are mai multe case în Spania, în America și în Anglia.

Antonio Banderas este un actor, regizor și producător, care a jucatr în filme cunoscute precum Asasini, Masca lui Zorro și Desperados. Actorul a divorțat de prima soție, după care s-a căsătorit cu actrița Melanie Griffith, cu care are o fiică, Stella Banderas.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: