Redactia.ro
Home » Știri » Antreprenorul Ștefan Mandachi dă de pământ cu toți ,,șmecherii”

Antreprenorul Ștefan Mandachi dă de pământ cu toți ,,șmecherii”

Ștefan Mandachi, cunoscutul antreprenor pentru 1 metru de autostradă construit, iese din nou la atac.

Mandachi îi trage de urechi pe cei care tolerează nepăsarea autorităților

Într-o postare pe Facebook, Ștefan Mandachi își declară revolta: ,,D-aia avem autostrăzi ca-n imagine.”

România vrea autostrăzi #șîeu

Cine este Ștefan Mandachi

Sunt uimit să constat că în România, un act de curaj autentic este suspectat din start ca fiind o conspirație. Am locuit în America. Acolo nu avea nimeni grija să conteste o acțiune civică atât de sinceră, simplă și directă a unui antreprenor. Sunt un contribuabil imens la statul Român, nu am dreptul să mă exprim? Am început clipul cu descrierea mea, cum aș fi putut să înscenez un astfel de act având în vedere riscurile asumate?

Îmi era foarte confortabil să-mi cheltui milioanele de euro produse de creierul meu și cu eforturi și renunțări majore, nu moștenite, pe o plajă în Hawaii. Orice om întreg la cap vede și înțelege riscurile pe care mi le-am asumat. Mi-am asumat și riscul să fiu denigrat. Unii răuvoitori mi-au înscenat o asociere politică și că aș fi pozat cu președintele. Noroc că românii sunt inteligenți și au constatat că e un fals grosolan.

A început o campanie de vânzare și denigrare a familiei mele. S-a spus că am preluat afacerile familiei, ceea ce e o minciună infantilă. Tatăl meu are o afacere care e mică pe lângă businessul meu. Are un profit de 75.000 euro și o cifră de afaceri de 500.000 euro, n-are lanțuri de magazine sau hoteluri și puteți verifica asta la registrul comerțului. El muncește ca un rob de 25 ani, are tot dreptul să câștige bani, are și el angajați, pe care îi plătește corect. E printre cei mai vechi antreprenori, muncește enorm și n-a fost într-un concediu de ani întregi.

În schimb, eu am cifre cumulate de 15 mil. euro în compania mea și 28 mil. euro în companiile francizate. Cum poți să compari 75.000 euro cu milioane de euro, pe care le câștig și să zici că am preluat nu știu ce imperii? Această diferență astronomică dintre veniturile mele și ale familiei se menține de mulți ani.

După moartea mamei nu am moștenit decât o casă a bunicilor, construită acum 50 ani, în care n-am mai intrat. Mama nici nu a călcat în hotelul meu, a stat în spitale în ultima perioadă a vieții. Nu știa nici câte camere am la hotel, la fel cum nu știa pe unde în țară am restaurante.

Partenerii mei de business de opt ani pot să confirme sau să infirme dacă au avut vreo discuție cu familia mea, în toți anii în care am colaborat. Și am nenumărați parteneri, francizați, furnizori etc. Și, în fond, dacă aș avea, care ar fi infracțiunea? O familie nu are voie să coopereze? Este o rușine? Este ilegal?

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: