Redactia.ro
Home » Știri » Anunț ANM. Cod GALBEN de viscol și ninsori în 17 județe, până duminică. Care sunt zonele afectate

Anunț ANM. Cod GALBEN de viscol și ninsori în 17 județe, până duminică. Care sunt zonele afectate

Ninsori

Anunț ANM. Cod GALBEN de viscol și ninsori în 17 județe, până duminică. Care sunt zonele afectate. Administrația Națională de Meteorologie a emis, vineri, o informare de ninsori și viscol, valabilă la nivelul întregi țări de vineri până duminică. 17 județe vor intra sub avertisment cod galben de ninsori puternice și viscol.

Anunț ANM. Cod GALBEN de viscol și ninsori în 17 județe, până duminică. Care sunt zonele afectate

Potrivit informării valabile de vineri de la ora 20.00 până duminică la ora 22.00, vor fi intensificări ale vântului cu rafale în general de 45-50 km/h și de peste 60-70 km/h la munte. Pe parcursul zilei de duminică și în sud-est.

În zonele montane va ninge temporar, iar local în Transilvania, sudul Moldovei și din a doua parte a zilei de sâmbătă și în Muntenia și vestul Dobrogei vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă.

17 judete se afla sub cod galben de ninsori

În intervalul vineri ora 22.00- duminică, 20.00, județele Suceava, Neamț, Brașov, Covasna, Prahova, Dâmbovița, Argeș, Vâlcea, Gorj, Sibiu, Hunedoara, Iași, Bacău, Vaslui, Vrancea și Buzău se află sun avertizare cod galben de ninsori.

În Carpații Meridionali și de Curbură, iar din dimineața zilei de sâmbără și în cea mai mare parte a Moldovei va ninge. Temporar însemnat cantitativ, astfel că se va depune un strat de zăpadă, local consistent.

Vântul va avea intensificări, cu viteze la rafală în general de 50-55km/h. De asemenea, la munte, în special pe creste, vor fi rafale de peste 70-80km/h, viscolind și spulberând zăpada.

Citeste si:Caz șocant în Baia Mare. Un bărbat mort a fost lăsat în stația de autobuz. După cât timp a fost ridicat cadavrul

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: